2777
2789
عنوان

یه خاطره از چشم بد تعریف کنید ببینیم واقعا چشم بد وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 60 پست

مامانم یه جارو برقی داره پونزده ساله یه بارم خراب نشده بود اصلا یه لکم روش نیست انگار همین الان از بازار خریدیش..من ی بار گفتم چ نوعه جاروبرقیت .فرداش مامانم زنگ زد جارربرقیم چش زدی خراب شده😐یه بارم حموم بودم یه برس داشتم خیلی سال بود استفادش میکردم باخودم گفتم اینو من خیلی ساله دارما هنو فکره کامل از سرم نگذشته بود برسه افتاد دستش شکست😐از اون موقه فهمیدم چشمم شوره😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد دارم خیلی هم برام پیش اومده یبار یکی گف چشمات خیلی خوشگلن روغن داغ پاشید تو چشمم چند سال لک داشت توچشمم، خیلی زیاد پیش اومده، ميگن هرکس تو بارداری مرده ببينه بچش نظر تنگ ميشه وچشم شور وواقعا اعتقاد دارم

من مذهبی نیستم  ولی اعتقاد دارم بعضی چیزا که ریشه باستانی دارن میتونن درست باشن مثلا اینکه پی ...

ما تازه خونه خریده بودیم با کلی وام و قرص.من و همسرم هرد کارمند چقدر زحما کشیدیم.دوهفته بعد که رفتیم تو خونه جاریم روپروفایلش گذاشت به خونه بزرگت نناز خونه اخرت قبرته.به خداقسم من و همسرم به هیچی نمینازیدیم تازه بعصی چیزهاراهم اصلا نمیگفتیم همسرم صحیح و سالم ورزشکار یه هو بدحال شد بردم دکتر تا یک ماه هیچ کس نفهنید جشه بعد متوجه سدیم سرطان خون حاد گرفته.و بعدش فوت شد.موندم چرا خدا جواب این حسادت را نداد

آره منم همینطور شدم  من با اینکه خواهرشوهرام رو واقعا دوست دارم و دخترای مهربونی هستن ، ...

چشمشون شوره پس سعی کن ازخوشیای زندگیت نگی بعضیا بی منظورم تعریف کنن شاید از دوست داشتنه ولی بخاطر چشم شورشون ادمو چشم میزنن من خیلی ازچشم لطمه خوردم همیشه چهارقول همراهت باشه ازچشم زخم دورت میکنه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

[QUOTE=297744980]ما تازه خونه خریده بودیم با کلی وام و قرص.من و همسرم هرد کارمند چقدر زحما کشیدیم.دوهفته بعد که رفتیم شهریور بود دکتر گفت این نوع سرطان خون درعرص یک ماه ایجاد شده قبلش اصلا نبوده مثلا مرداد شروع شده همون موقع که این پروفایل را گداشت.و بعدشم با شوهرش دعواکرده بود چرا اونا خونه ویلایی خریدن ما تو اپارتمان هستیم

ما تازه خونه خریده بودیم با کلی وام و قرص.من و همسرم هرد کارمند چقدر زحما کشیدیم.دوهفته بعد که رفتیم ...

وای چه تلخ عزیزم  
دیگه در این حد حسادت و بد نظری رو خدا جوابشو میده حتما ی روز..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

اره یکیو میشناسم چشمش به شدت شوره یه بار یه سرباز دیده یه نکته ای ازش چشمشو گرفته درجا جلو چشمش 10 قدم دور نشده ماشین طرفو زیر گرفته 

یا یه مرغو دیده گفته چه فرزه مرغه هم رفته زیر ماشین 

یه فامیل داریم اون زنه تا از در اومد تو یه  لیوان شکست 

تاثیرات چشم مختلفه 

یا به جون طرف میوفته یا به مالش

درجات مختلفی ام داره ممکنه یکی بی حال یا ضعیف شه خیلی الکی یا یهو دورازجون چیزای بدتر 

یکیو میشناسم تو مدت کم پیشرفت کرد همش سر زبونا بود که ماهی چندمیلیارد درآمد داره و... یه تصادف میکنه هیچیش نمیشه فقط سرش میخوره جایی با پای خودش میره بیمارستان و بعد میره کما و فوت میکنه خیلیم جوون بود 🙂

اونایی که میگن چشم زخم خرافاته یکم برن تحقیق کنن 

پیامبر گفته نصف کسایی که تو قبرستون خوابیدن از چشمه بعد طرف یه باد انداخته به غبغبش میگه نه خرافات! 

یکم برید تحقیق کنید فقط انقد جبهه نگیرید 

چشم زخم چیه اصلا؟ انرژی منفی ایه که از یکی بهت منتقل میشه یا بهت حسودی میکنه یا غبطه میخوره یا هردلیل دیگه ای تحسینت نمیکنه بلکه حسودیه و این انرژی منفی که بهت منتقل میشه چشم زخم هست 

الکی نمیگن چشما اشعه دارن