2777
2789
عنوان

یه خاطره از چشم بد تعریف کنید ببینیم واقعا چشم بد وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 60 پست
مامانم یه جارو برقی داره پونزده ساله یه بارم خراب نشده بود اصلا یه لکم روش نیست انگار همین الان از ب ...

هرموقع حس کردی میخوای چیزی یا کسی رو چشم بزنی و خوشت اومده تو دلت 3بار بگو
ماشاالله لاحول ولا قوت الا بالله..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه زندایی دارم صورتش خیلی سبزه هست دیگه به سیاهی میزنه دور چشاش سیاهه اصلا قیافش یه جوریه من از بچگی هم ازش خوشم‌نمیومد.چندسال پیش یه خواستگار خیلی خوب داشتم پسره دکترا داشت و تو دانشگاه تدریس می‌کرد یه خانواده خیلی خوبی هم داشت خوشگلم بود پسره خیلی دوسم داشت.یه روز فامیلای مامانم خونمون مهمون بودن خالم گیر داد که عکسشو ببینم منم داشتم بهش نشون میدادم زندایی هم از بس فضول بود اومد بالا سرمون بعد هی میگفت چه خوشتیپه چه خوشگله خوش بحالت.شاید باورتون نشه هنوز اینا از خونمون نرفته بودن پسره بهم زنگ زد گفت دیگه نمیخوامت هرچی پرسیدم چی شده که یهو نظرت به کل برگشت گفت نمیدونم اما دیگه نمیخوامت.

دیگه واسه خواستگار بعدیم تا روز عقدم هیچکس از هیچی خبر نداشت تا ازدواج کردم و بعد ۱ماه مادربزرگم منو پاگشا کرد خونشون همه فامیلم بودن بعد من قیافم خیلی خوشگلتر شده بود خیلی تغییر کرده بودم.اینم منو دید گفت چه خوشگل شدی الهی لال میشد حرف نمیزد از آخر شب گلو درد شدید گرفتم فکرکردم سرماخوردگی معمولیه ۲.۳ روز موندم هرچی قرص خوردم دیدم دارم میمیرم تب میکردم داخل گلوم از عفونت همش سفید شده بود رفتم دکتر ۸تا پنی سیلین داد و یه عالمه قرص تا بهتر شدم یعنی انقدر حالم بد بود قیافم داغون شده بود.بعد یه مدت سر یه قضیه کلا باهاشون قطع رابطه کردیم راااااحت شدیم نفس راحت کشیدیم از دست چشم این زنیکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادن خیلی ولی یکیش ک اصلا کپ کردم رو تعریف میکنم

من تازه ازدواج کرده بودم یه جشنی دعوت بودم خوشگل کردم رفتم بعد جشن شوهرم اومد دنبالم تا رفتم تو ماشین نشستم دست چپ ام خشک شد اصلا نمیتونستم تکونش بدم یه ۲۴ ساعت کامل دستم خشک بود قرار شد بریم دکتر اما خداروشکر رفع شد اصلا باورم نمیشد 😶😶😶😶😶

الان ک فکر میکنم چه ریسکی کردم همون لحظه نرفتم دکتر اگ خوب نمیشد چی 

خدارحم کرد انقدر مادرم اب قران داد بهم تا رفع شد😭😭

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

تا روزی که بمیرم این قصیه ازدهنم پاک نمیشه.ای کاش تو چادرزندگی نیکردم ولی همسرم بود

میدونم  عزیزم خیلی تلخه واقعا
منم آبجیم بچگی ماشالا خیلی تپل و خوشگل بود.. بعد مریضی گرف هنوزم باهاشه😔
بعدها خود مثلا یکی ار همسایه ها میگف دخترت خیلی خوشگل بود من همش با بچه خودم مقایسه میکردم ک چرا این مثلا اونطور قشنگ نیس و این صحبتا... دیگه به نظرم واقعا چشم خورد که مریض شد..
خدا همه رو از شر چشم بد حفظ کنه فقط..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چشمشون شوره پس سعی کن ازخوشیای زندگیت نگی بعضیا بی منظورم تعریف کنن شاید از دوست داشتنه ولی بخاطر چش ...

آره عمدا که کسی چشم نمیزنه 

هر آدمی یه انرژی خاص خودش رو داره 

بعضیا انرژیشون منفی و قویه و زود تاثیر می‌ذاره 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

بچه که بودم داییم میومد خونه مون قصه های قرآنی تعریف میکرد... دیدین که آدم بچه باشه یه چیزی در ذهنش ...

درسته واقعا 

من زندگیم جوریه که از درون پر از مشکلاتم و واقعا پیر و فرسوده شدم از دست و پا زدن تو انواع مسائل 

ولی از بیرون همهههه فکر میکنن خوشبخت عالمم 

حتی بین دوست و فامیل هم تو روم با حسرت گفتن که خوشبحالت ازدواجت خوبه زندگیت خوبه و...

از وقتی اینارو دیدم تصمیم گرفتم دیگه تودار نباشم و یه گوشه ای از مشکلاتم رو بهشون بگم 

هیچکس باورش نمیشد من حتی شرایطم از همه اونا بدتره  

فکر میکنم دیگه متین و تودار بودن خوب نیست و بقیه لازمه بدونن شرایط آدم گل و بلبل نیست و هی حسرت الکی نخورن 

چهل تا چهل و پنج روز بقره پخش کن تو خونه نحسی بره از زندگیت

ممنون عزیزم حتما 

راستی من یه چیزی کشف کردم 

وقتایی که مشکلات عجیب غریب و بی دلیل ظاهر میشه ، تو همه گوشه های خونه سرکه اسپری میکنم 

خود به خود حل میشن !!! 

البته مشکلاتی که معلوم نیست از کجا اومدن و هیچ دلیلی ندارن 

وگرنه اونایی که دلیلشون مشخصه با این چیزا حل نمیشن 

درسته واقعا  من زندگیم جوریه که از درون پر از مشکلاتم و واقعا پیر و فرسوده شدم از دست و ...

درود بر شما واقعا همینه ما حتی به ظاهر میگم بخشیدم اما هیچ وقت نمخشیم اینا میشن در درون ادم بیماری 

@حکمتخدا   بیا بخون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یاخداااا

چقدر عجیب

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من باردار بودم‌سینه هام بزرگ شده بود.رفته بودم لباس مخصوص شیردهی بگیرم فروشنده گفت معلومه سینه هات پرشیرن ....بعد زایمان تا ده روووووز یک قطره شیر نداشتم.جفت بچه‌هام شیرخشکی شدند.......ی بارم دکلته پوشیده بودم رفتم عروسی همکارم گفت چ گردنت قشنگه چ پوست سفیدی،ی هفته بعد تو گردنم متوجه توده شدم رفتم سونو و نمونه گفت گره تیروئید درآوردی

من باردار بودم‌سینه هام بزرگ شده بود.رفته بودم لباس مخصوص شیردهی بگیرم فروشنده گفت معلومه سینه هات پ ...

الهی کور بشن اینجور ادما زندگی منم خراب کردن...هی میگفتن قشنگی فلانی خوب چاق میشی .باهوشی دکتر میشی..اصلا شکم نداشتم ..حالا دارم منفجر میشم پوستم خراب مو خراب هیچیم نشد درس نمیتونم بخونم کلا دانشگاه ازادی شدم اونم نمیتونم بخونم