2777
2789
عنوان

یه خاطره از چشم بد تعریف کنید ببینیم واقعا چشم بد وجود داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 60 پست

یکی از دوستای شوهرم یه فامیل داره همه میدونن چشمش موشکه  نقطه زنده منهدم می‌کنه  یه روز اومده بود خونه همون دوستمون خروس این بنده خدا رو دیده بود گفته بود عجب خروسی رفته بود خروسه بیچاره از غذا افتاد و رو به قبله د دوست شوهرم فرستاده بود دنبالش که میای رو خروسم تف می‌کنی  از غذات هم میاری بدم خروسم بخوره اگه خروسم  بمیره می‌کشمت  مثل اینکه ختم به خیر شد آخرش 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
نه بابا خرافاته  اگه باورت اینه برات میشه  زندگی بر اساس باورهاس

نه خرافات نیست پیامبرام تاییدش کردن من خودم باورنداشتم انقد برام اتفاق افتاد که دیگه باورکردم

ادم چشم شور به پستت نخورده امیدوارمم نخوره اونوقت باورمیکنی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم تعریف میکرد که یه دختر خوش استها و تپلیو خوشگل داشته و میبرتش مهمونی

به غذا حمله میکرده یه نفر گفته وای وای وای چقدر خوش اشتهاست

همون جا پای سفره بچه دل و رودشو آورده بالا و تا برسوننش به دکتری جایی مرده بوده

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

اعتقاد دارم چون تو قران هم اومده و هزاران بار واسم پیش اومده حوصله گفتنش ندارم ک چیا شد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه بابا خرافاته  اگه باورت اینه برات میشه  زندگی بر اساس باورهاس

من مذهبی نیستم 

ولی اعتقاد دارم بعضی چیزا که ریشه باستانی دارن میتونن درست باشن

مثلا اینکه پیامبر گفته بود خیلی از آدمایی که تو قبرستون زیر خاکن بخاطر نظر بد مردن

من اعتقادم اینه که ادما میتونن با چشم بد بهت صدمه بزنن 

اره یکی به من گفت چه موهای پروبلندی داری چقد تپل و قشنگ شدی فرداش مریض شدم رفتم زیرسرم چندروز هیچی ن ...

آره منم همینطور شدم 

من با اینکه خواهرشوهرام رو واقعا دوست دارم و دخترای مهربونی هستن ، همش میگفتن وای عجب موهای سالم و پرپشتی داری آدم میخواد فقط نگاشون کنه 

با اینکه هیچ وقت تو عمرم ریزش مو رو تجربه نکرده بودم ،از دو ماه بعد ازدواج تا الان که سه سال میگذره ریزش موهام قطع نشده 

دکترا هم تشخیص نمیدن چشه 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

واییی😂😂😂 من ی جا شنیدم خانومه داشت از انگشتر طرف  تعریف میکرد و فلان یهو انگشتر بدون هیچ ات ...

دقیقا برای مامان منم اتفاق افتاد 

یه انگشتر طلای خیلی ضخیم و محکم خریده بود 

یه نفر تو فامیل که اصلا معروفه به شور چشم بودن گفت چقدر قشنگه و فلان 

همون لحظه انگشتر طلای کلفت و ضخیم دو نیم شد 

باورکردنی نبود 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

من منبع خاطراتم😐 

گوشواره ی گرمی خریدم تو گوشیم خداشاهد 

زن عموم گفت واییییی چقد بهت امده 

خدا لعنتش کنه 

جلو خودش دس زدم ب گوشم دیدم خون امده 

دیدم لاله گوشم پاره شده کلا دوتیکه شده 

رفتم عمل بخیه😑

چشم زخم نیست 

انرژی منفی که طرف داره 

حالا به هر دلیلی

یا ادم خوبی نیست و خورده شیشه داره 

یا زندگیش پر از انرژی منفی شده 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
چشم زخم نیست  انرژی منفی که طرف داره  حالا به هر دلیلی یا ادم خوبی نیست و خورده شیشه دا ...

خب عزیزم کارما و انرژی منفی یه ورژن جدید از همین چشم زخم و ایناس ولی باکلااااس ترش😂

بچه که بودم داییم میومد خونه مون قصه های قرآنی تعریف میکرد...

دیدین که آدم بچه باشه یه چیزی در ذهنش دیکته بشه دیگه به راحتی پاک نمیشه؟ منم همین شدم ...

داییم از ماجرای یوسف و حسادت برادران گفت .

خوابی که دیده بود و نباید برای برادرانش تعریف میکرد و ..‌

از اون داستان فهمیدم که چشم زخم و حسادت و اینها، میتونه تو زندگی آدم نقش بذاره ..برای همین سعی کردم خیلی چیزها را اصلا نگم .تو محیط سایت گفتنش طوری نیست چون اونا که من را نمی بینن ...ولی بازم انرژی منفی را حس کردم گاهی از برخی کاربران...

در کل ۹۰ درصد زندگیم مخفیه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...