2777
2789

من خیییلی دوست دارم لاک ژل کنم همسرمم خیلی اصرار داره اما برا نماز چیکار کنم؟؟ شماها چیکار میکنین؟ مرجع تقلیدتون کیه?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت اصرار داره لاک بزن؟😂😑بگو به توچه اخه😂

شوهر منم اینجوریه

موهامو خرمایی کردم میگه چرا بلوند نکردی ؟

بگو اخه تو چه میدونی بلوند چه جوریه دیوث😁

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
من خیلی خانمای مذهبی دیدم لاک ژل کردن یا کاشت کردن پرسیدم میگن همینجوری نماز میخونیم 

من نماز نمی‌خونم اما با کاشت غسل میکنم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

نماز نداره. اونایی هم که میکنم این کار رو ، خودشون رو گول میزنن. این کار از پایه حرامه. غسل واجب به گردنت می مونه. این رو با تحقیق مفصل می گم. اون وضو و غسل جبیره هم یه حکم از سر اجباره. بعد برداشتن ناخن باید کلا همه قضا بشه. یادت باشه توی گناه نباید به حرف شوهرت گوش کنی حتی اگه به دعوا بکشه

نماز نداره. اونایی هم که میکنم این کار رو ، خودشون رو گول میزنن. این کار از پایه حرامه. غسل واجب به ...

ای خواهر دلم خوووونه 😢 کلا کارای اینجوری ازم میخواد 

سر لخت باشم لباس کوتاه بپوشم و…

سر این موضوع خیلی به مشکل برخوردیم