2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احترام همدیگر رو نگه دارید

شکستن حرمت ها با عث اختلاف میشه

باهم درمورد مسائل مختلف زندگی صحبت کنین صحبت کردن باعث میشه خیلی از اختلاف نظر ها ازبین بره

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

به هیچ وقت به حرف های قول های همسرت اعتماد نکن 

مثلا بگه خانمم طلاهاتو بده بفروشم دستم تنگه سال دیگه از اون بزرگتر میخرم خوشگلتر میخرم برات اونوقت بدون داره دروغ محض میگا اصلا پس اندازتو به شوهرت نشون نده 

اگه رحم کنی بدبخت شدی این شوهرا سر قولشون نمیمونن از من گفتن

از همون اول برنامه ریزی داشته باش

سعی کن حتتتتتتتتتتما دوره هنر زن بودن رو بخونی یا گوش کنی هزینش هم خیییییییییییییییییییییلی کمه

در مقابل خونواده همسرت سعی کن جبهه نگیری خیلی سخته ولی اگه زندگیت و آرامشت مهمه واست باید بتونی

همیشه پشت همسرت باش ازش طرفداری کن توی جمع حتی اگه اشتباه کرد

اگه کار اشتباهی کرد سریع نپر بهش کوتاه بیا بعد یا با نامه یا بعدا با زبون زنونه بهش بگو

هر چی گفت اگه مخالف بودی هم اول بگو چشم مردا فقط جواب اول واسشون مهمه بلد نیم ساعت یه ساعت اینا اگه مخالف بودی بیا دلیل منطقی بیار واسش

خلاصش:

اگه زندگیت مهمه واست، در مقابل خانواده همسرت باید تا حدودی کور و کر و لال باشی ( دقت کن تا حدودی الان نپرید بهم، آموزش و توضیح میخواد ک اینجا جاش نیست)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉