2777
2789

مهمون مامانمم قرمه سبزی پخته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرسید

راستش خانواده ندارم 

ی خواهر ۸ ساله دارم ، چند روز بهونه ماکارونی میکنه 

بلد نیستم درست کنم ، کسی رو هم ندارم بش بگم درست کنه براش

حال و حوصله داری ، بم بگی چکار باید کنم

اگر حوصله شو نداری ، بیخیال

راستش خانواده ندارم  ی خواهر ۸ ساله دارم ، چند روز بهونه ماکارونی میکنه  بلد نیستم درست ...

بله میگم بهتون .پیازداغ کنیدگوشت چرخ کرده یاسویاخیس خورده توش بریزیدوسورخش کنیدموقع ای که سرخ شدیکم نمک وزردچوبه و۴تاقاشق رب توش بریزیدوتفتش بدیددرحدیک دقیقه اگه بخوایدمیتونیدتومایه ماکارانی قارچ یافلفل دلمه ای هم بریزید .مایع ماکارانی روبزاریدکنارویه قابلمه آب بزاریدجوش بیاددوقاشق نمک ویه قاشق زردچوبه بهش اضافه کنیدهروقت افتادبه قلقل ماکارانی هاروازوسط نصف کنیدوبریزیدتوش ۵دقیقه بزاریدبجوشه درحداینکه ماکارانی نرم بشه بعدآبکش کنیدویکم اب سردبگیریدروش بعدش کف قابلمه یکم روغن بریزیدیه تیکه نون پهن کنیدبعدلایه لایه ماکارانی بریزیدیه لایه هم مایع ماکارانی بعدیه دم کنی بزاریدرودرقابلمه ودرش روبزارید ونیم ساعت باشعله کم بزاریددم بکشه شعله گاربایدتاحدممکن کم باشه که ته دیگ نسوزه .موقعی که دم کشیدزیرروش کنیدکه موادمخلوط بشه وبخورید