2777
2789
عنوان

انجام عمل لوزه کودک 4ساله

1673 بازدید | 26 پست

پسرم 4ساله و دکترگفتن امروز لوزه هاش خیلی متورم شدن و عمل لوزه باید انجام بشه براش.... از مراقبت قبل از عمل و بعد از عمل و وسایلی که همراهم باشه اگر تجربه‌ ای دارید بگید که بهتر بتونم پرستاری کنم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط لطفا لطفا از روش جدید عمل کنه. 

لیزر منظورتونه؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
روش جدید..... نمیدونم روشش چیه ولی مریضهاش از کارش خیلی راضی بودن 

لیزر منظورمه عزیزم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

منم قراره دوتا دخترامو اواخر دی ماه عمل کنم،هر دو تو یه روز😔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
گفتن 4سالشه خیلی راحته براش البته بیمارستان دولتیه فکر نکنم لیزر باشه 

عزیزم لطفا پس یه دکتر خوب براش پیدا کنید و در مورد دکترش تحقیق کنید. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
گفتن 4سالشه خیلی راحته براش البته بیمارستان دولتیه فکر نکنم لیزر باشه 

بیمارستان دولتی؟چند وقته تو نوبتی گلم؟

خدا کمکت کنه....  

ممنون عزیزم،خدا به شما هم قوت بده و به دخترتون سلامتی⚘

بیمارستان دولتی؟چند وقته تو نوبتی گلم؟

زیادنبودم دانشگاهی بود..... البته پسرم تو خواب حالت خفگی داره..... دکتر می‌ترسه چیزیش بشه تو خواب..... یه ساله خواب راحت ندارم