2777
2789

با توجه به این که هر 8 ساعت استرادیول مصرف میشه و قرص تیروئید هم باید ناشتا باشیم، برای صبح ها شما چه طور میخورین؟ چون من صبح زود از خواب بلند نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم قاعدش اینه ولی این طوری عملی نمیشه، حداقل برای من

خب اثر قرص تیروئیدت کم میشه. کاری نداره که، یه لیوان آب بزار کنار تختت یه لحظه پاشو قرص تیروئیدتو بخور دوباره بگیر بخواب پس

نصفه شب بخور، نماز صبح اگر بیدار میشی اونموقع بخور، قبلش ۳/۴ ساعت ناشتا باشی کافیه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب اثر قرص تیروئیدت کم میشه. کاری نداره که، یه لیوان آب بزار کنار تختت یه لحظه پاشو قرص تیروئیدتو بخ ...

قبلا این کار را می‌کردم وقتی استرادیول استفاده نمیکردم ولی مثلا من 9 بیدار میشم. 12 ‌ب هم که استرادیول بخورم باید 8 صبح دوباره بخورم

ساعت یا گوشیتو بذار سر یه ساعت که زنگ بخوره، قرص تیرويیدتم همیشه کنار جایی که میخوابی  بذار، اینجوری دیگه برات سخت نمیشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مطمئنی 3/4ساعت ناشتا بودن کافیه؟ 

بله، خودمم تیروئیدم کم کاره، برای ماه رمضان که روزه میگرفتم اینو از دکترم پرسیدم 

قبلا این کار را می‌کردم وقتی استرادیول استفاده نمیکردم ولی مثلا من 9 بیدار میشم. 12 ‌ب هم که استرادی ...

آهان آره یبارم باید نصفه شب پاشی استرادیول بخوری، یعنی مثلا ۲ شب بخوری که ۹ لووتیروکسین بخوری و ۱۰ استرادیول، نصف شب  پاشی یکم سخته. استرادیول برای چیه؟