الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میدونم قاعدش اینه ولی این طوری عملی نمیشه، حداقل برای من
ساعت یا گوشیتو بذار سر یه ساعت که زنگ بخوره، قرص تیرويیدتم همیشه کنار جایی که میخوابی بذار، اینجوری دیگه برات سخت نمیشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله، خودمم تیروئیدم کم کاره، برای ماه رمضان که روزه میگرفتم اینو از دکترم پرسیدم
قبلا این کار را میکردم وقتی استرادیول استفاده نمیکردم ولی مثلا من 9 بیدار میشم. 12 ب هم که استرادی ...
آهان آره یبارم باید نصفه شب پاشی استرادیول بخوری، یعنی مثلا ۲ شب بخوری که ۹ لووتیروکسین بخوری و ۱۰ استرادیول، نصف شب پاشی یکم سخته. استرادیول برای چیه؟