2777
2789
عنوان

چرا پسرای این مملکت انقدر خودشونو میگیرن؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 143 پست
شاید ی دوست دختر داره ک خیلی دوسش داره دختره هم ممنوع کرده حرف زدن و سلام کردن با دخترای دیگه رو 🤐

چ ربطی داره 

دیگه یه جواب سلام چیزی ازش کم میکنه؟؟

واقعا بی احترامیه مثل گاو جواب نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان ی نمونه ش اومد اینجا استارتر🤣🤣🤣🤣 واااای عاااالیه اسم پروفش خداااای اعتماد ب سقف امض ...

اتفاقا اونایی ک زیاد خودشونو میگیرن یا منم منم دارن هیچ گوهی نیستن هیچی نداره جز عقده😂👌

وای جدی؟؟؟ تو دوران بلوغه الان حس میکنه همه چیزدان عالمه سال بعد کنکور بعد خودشو تو همه چی صاحب نظ ...

ینی یه جوری میحرفه میگی صاحب نظره،از این به بعد میاد تو تاپیکا ببین چیا میگه ،فکر می‌کنه پرفسوری چیزیه،حالا ولش آرزو بر جوانان عیب نیست

گنجشک های درنده
چون عقده ایه میخاد مثلا ادای پسرای مغرورو در بیاره به خیال خودش اینطوری جذابه لعنتی به نظر میرسه 😂

اتفاقا بلعکس اینجوری خودشو بدتر از چشم میندازه من ب شخصه از پسرایی ک غرور کاذب دارن متنفرم

تقصیر از بعضی دختر خانم ها هم هست. این قدر خودشون رو جلوی پسر ها کوچیک میکنن که حس خودبزرگ بینی بهشون دست میده. کاش بعضی دخترا اندکی غرور داشتن 

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد
بعضی وقتا کر بود ج نمیداد البته بعضی وقتا جواب داد و چند بارم خودش سلام داد ک من جواب دادم

من فکر کردم کلا جواب نمی‌داد شاید اختلال دو قطبی یا اینجور چیزا داره پسره

پسری از جنس الماس کوه نور