2777
2789
عنوان

چرا پسرای این مملکت انقدر خودشونو میگیرن؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 143 پست
اره همین کارو میکنم واقعا جلوی مشتری خارم کرد وقتی اومد تو مغاز مشتری هم بود جلوی مشتری بهش گفتم سل ...

تقصیر خودته تو ک میدونی ج سلامت هم نمیده دیگ صب بخیر و خسته نباشید چیه این وسط؟ پسر صابکارته ک ب درک هر خری میخاد باشع تو سلام نده 

چون از بچگی شومبولشونو طلا بستن بهشون فهموندن هیچ پخی هم نباشن از صدتا دختره با کمالات و زرنگ بهترن

حالا فکر میکنه روش کراشم در صورتی ک از بس حالم ازش بهم میخوره ک میخوام از کار انصراف بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس دخترا دم دستی شدن پسرا هوا برشون داشته فک کردن چ پخی هستن حالا

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

بيخيال هرچقدرتوجه نكنى بهتر اصلابرات مهم نباشه

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
یه سری از پسرای فامیل ماهم در جایگاه حیا و سربه زیری جواب سلام نمیدن😑

حیا؟ این حیا نیس بیشعوریه والا پیغمبر خدا هم ج سلام می‌داده دیگ از پیغمبر با حیا تر و مومن تر داشتیم تاحالا؟

من که تقصیری ندارم هنوز موقع کار کردنم نرسیده  سال دیگع کنکور دارم بعدش قراره برم دانشگاه

اره تقصیر نداری بشین سبزیتو پاک کن خاله جون

هرچی پسر دور و برم هس از ۱۲_۱۳سالگی کار کرده بیکار بوده هم انقد خاله زنک نبوده بین زنا وول بخوره

خودشیفته هم ک هستی یوزارسیف زمانه😂😂😂😂

همون ...مبول طلا گفتنت ک الان اسم پروفت اینه🤣

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
ازبچگی اینجوری بارشون آوردن تقصیر خانواده هاشونه   وقتی بزرگ میشن ووضع مالیشون روبهترازبق ...

اتفاقا وضع مالیشون خوب نیس اگه خوب بود فروشندگی نمیکردن

بعدشم اخلاق مادرش عالیه مادرش مذهبی ام هس ولی نمیددنم پسرش ب کی رفته انقدر تحفس

اره تقصیر نداری بشین سبزیتو پاک کن خاله جون هرچی پسر دور و برم هس از ۱۲_۱۳سالگی کار کرده بیکار بوده ...

من رشتم انسانی هست فنی و کار دانش قرق میکنه  اونا میتونن برن سر کار ولس من بعد دانشگاه باید برم 

پسری از جنس الماس کوه نور