2777
2789
عنوان

سونو واژینال در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 39 پست

اگه بتات خوب بالا میره و لکه بینی نداری اصلا نیازی به سونو نیست من خودم قبل بارداری انجام دادم درد نداره ولی خب ممکنه بد باشه برا بچه اگه مشکلی نداری بنظر من صبر کن ۸ هفته برو شکمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فقط گفت برو سونو واژینال مشکلی هم ندارم جز کمی درد زیر شکم اونم دو سه بار در روز در حد چند ث ...

انشالله که همه چی به خوبی پیش بره و بچت سالم بغل بگیری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اگه بتات خوب بالا میره و لکه بینی نداری اصلا نیازی به سونو نیست من خودم قبل بارداری انجام دادم درد ن ...

نه اصلا لکه بینی ندارم بتامم هر چهل و هشت ساعت دو برابر شده درست.ولی چون دکترم میگه انجام بده استرس گرفتم میگم حتما یه چیزی هست.

نه اصلا لکه بینی ندارم بتامم هر چهل و هشت ساعت دو برابر شده درست.ولی چون دکترم میگه انجام بده استرس ...

به منم گفت انجام بده چون لقاحم دیر بود و کلا دیر آزمایش مثبت شد بعدم خودش گفت حالا بزار شکمی برات انجام بدم اگه ساک بارداری داخل رحمت بود دیگه نیازی نیست واژینال بدی و بعد ک سونو برام انجام داد گفت مشخصه ساک ولی خب کلا الانم سن جنین داخل سونو نسبت به پریودیم دو هفته عقبتره 

عزیزم لابد دکترش لازم دونسته که سونو نوشته دیگه 

میدونم عزیزم آخه دکتر به منم گفت واژینال انجام بده چون پریودم نامنظم بود و خیلی دیر لقاح شکل گرفته بود روز ۴۴ سیکلم تازه آزمایشم ۱۴۷ بود گفت چون عددش پایینه واژینال بده ولی بعدم خودش گفت بزار شکمی انجام بدم اگه ساک مشخص بود دیگه نیازی به واژینال نیست و خداروشکر تو شکمی مشخص بود میگم شاید برا ایشونم اینجوری باشه دیگه نیازی به واژینال نداشته باشه