2777
2789
عنوان

اونایی ک عروس هلندی دارین 😍😍

143 بازدید | 23 پست

بچه ها من خیلی از پرنده ها میترسم بعد یه عروس هلندی داریم 

فقط میرم کنار قفسش میشینم باهاش حرف میزنم یا براش اهنگ میزارم یا بهش کاهو و اینا میدم بخوره

بعد یه مدته غیر از شبا همشششش جیغ میزنه و سروصدا میکنه منکه میرم ساکت میشه ب من نگا میکنه و با خودش بازی میکنه

ب نظرتون علتش چیه؟🤔

چون باهات دوست شده

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

اخی ما هم داریم من اصلا تو قفس نمیزارم بمونن بیرونن تو خونه همش رو دوشمه 

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو صدا مبکنه 

منم طوطی دارم انقد صدا میکنه که برم پیشش

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

پرنده ها معمولا فقط با یه نفر صمیمی میشن به عبارتی عاشقش میشن خودم یه مرغ مینا دارم پسرمه انقد که عاشقشم تموم توجهشم به منه🐥🐣😅

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اخی ما هم داریم من اصلا تو قفس نمیزارم بمونن بیرونن تو خونه همش رو دوشمه 

کار خوبی میکنی افرین که هواشونو داری، ولی مداوم بیرون بودن پرنده رو خسته میکنه مثلا دو ساعت یه بار بذار تو خونش(قفس نگیم بهتره)♥️، تا یکم خستگی در کنه چرت بزنه دوباره بیارش بیرون🐣🐥♥️

اخه من میترسم ازش خیلی دوس دارم بغلش کنم نازش کنم ولی فوبیا دارم از بچگی🥲

نترس منم اوایل از پای پرنده ها میترسیدم دستتو ببر داخل بکش رو پاش اروم اروم بذار ترست بریزه بعد باهاش دوست شو میشه جونت انقد که شیرینن این پرنده ها

اخه من میترسم ازش خیلی دوس دارم بغلش کنم نازش کنم ولی فوبیا دارم از بچگی🥲

خیلی ملوسن.کم کم دستتو رو سرش بکش نازش کن.بهش خوراکی ک دوس داره بده.گناه داره حییونو تو قفس زندانی نکنید.جلوی باد کولرم نباشه اینا گرمسیرن از سرما فراری ان.البته اب تنی تو گرما رو دوست دارن

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اخییی ینی میخوای بگی عاشق من شده؟😂

اره😅 این پرنده ی من نره یعنی بدون من یه لحظه هم نمیتونه کافیه برم اتاق دیگه انقد صدام میزنه که برگردم وقتی برمیگردم میگه عههههه عههههه😅🐥🐣 ولی قبلی ماده بود با همسرم خیلییی دوست بود

کار خوبی میکنی افرین که هواشونو داری، ولی مداوم بیرون بودن پرنده رو خسته میکنه مثلا دو ساعت یه بار ب ...

اره اقامم میگه نگیم قفس بگیم خونش.لونه ش بازه هر وقت عشقش بکشه میره اون تو دونه و اب میخوره دوباره میاد بیرون.هر جا هم عشقش بکشه چرت میزنه خیلی باحاله.کلا پادشاهی میکنه خونمون😁

اره اقامم میگه نگیم قفس بگیم خونش.لونه ش بازه هر وقت عشقش بکشه میره اون تو دونه و اب میخوره دوباره م ...

افرین خیلی خوشحالم که انقد خوب باهاش برخورد میکنید😍😍 حداقل از نعمت طبیعت محرومشون کردیم ولی با محبت و ازاد گذاشتن تو خونه و بازی کردن یکم جبران کنیم، احسنت بهتون😍🌸