2777
2789
عنوان

اونایی ک عروس هلندی دارین 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
افرین خیلی خوشحالم که انقد خوب باهاش برخورد میکنید😍😍 حداقل از نعمت طبیعت محرومشون کردیم ولی با محب ...

اره دقیقا.خیلی پشیمونیم ک خریدیمش.همسرم میگه اگه میدونستم توطبیعت نمیمیره ازادش میکردیم.ولی خب نمیشه بره از گشنگی و میمیره یا شکار پرنده ها میشه.

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اره دقیقا.خیلی پشیمونیم ک خریدیمش.همسرم میگه اگه میدونستم توطبیعت نمیمیره ازادش میکردیم.ولی خب نمیشه ...

دقیقا الان دیگه اهلی شده و وابسته به شماست، نمیتونه از خودش دفاع کنه ممنونم که انقد هواشو دارین🙏🏻☘️🐥🐣

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره😅 این پرنده ی من نره یعنی بدون من یه لحظه هم نمیتونه کافیه برم اتاق دیگه انقد صدام میزنه که برگر ...

وای اینم دقیقااااا همینجوریه با اینکه من تا حالا بغلش نکردم

همین الانم اینقد جیغ زد مامانم گف بیا قفسشو ببر تو اتاق خودت

الان ساکت شده ب من نگا میکنه 😐😂

دقیقا الان دیگه اهلی شده و وابسته به شماست، نمیتونه از خودش دفاع کنه ممنونم که انقد هواشو دارین🙏🏻☘ ...

اره واقعا.خواهش میکنم وظیفمونه چون مسئولیتش گردنمونه باید خوب نگهش داریم حیون ازار نبینه.الانم خوابیده 😍😍😍 

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اره واقعا.خواهش میکنم وظیفمونه چون مسئولیتش گردنمونه باید خوب نگهش داریم حیون ازار نبینه.الانم خوابی ...

مرسی از اینکه درک میکنی اخی خداروشکر مامان مهربونی داره😍😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
وای اینم دقیقااااا همینجوریه با اینکه من تا حالا بغلش نکردم همین الانم اینقد جیغ زد مامانم گف بیا ق ...

عاشقت شده دیگه😅 جدای از شوخی این یعنی تموم توجهش به توست و از تو انتظار محبت و نوازش داره

مرسی از اینکه درک میکنی اخی خداروشکر مامان مهربونی داره😍😍

معلومه مث من حامی حیواناتیاااا.من از نگه داشتن حیون تو خونه بدم میاد اونا جاشون تو طبیعته‌اینم همسرم گرفت چون ب ی بیماری مبتلام ک روحیه مو باخته بودم گرفت با اون مشغول شم اما الان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پشیمونم ولی چون بهم وابسته س دیگه نگهش داشتم فعلا.تصمیم دارم ببرم باغ پرندگان ازادش کنم البته بعدها

معلومه مث من حامی حیواناتیاااا.من از نگه داشتن حیون تو خونه بدم میاد اونا جاشون تو طبیعته‌اینم همسرم ...

اره خیلی حیواناتو دوست دارم خیلی مظلومن🥺 الهیییی عزیزم ان شاالله زودی خوبه خوب میشی مطمئن باش🌺🥰🌸 اره تو طبیعته ولی من با این جوری رفتار میکنم به قول خودت انگار پادشاهی میکنه😍 نه اگه بهت وابسته هست از خودت جداش نکن خییییلی اذییت میشه🥺

اره خیلی حیواناتو دوست دارم خیلی مظلومن🥺 الهیییی عزیزم ان شاالله زودی خوبه خوب میشی مطمئن باش🌺🥰🌸 ...

ممنون دعا کن برام.نه همسرمم میگه این فعلا با ما هس میترسه افسرده شه دست کس دیگه بره.خیلی از هم صحبتیت خوشحال شدم گلی🙏🙏🙏