2777
2789

سوالاتونو اینجا بنویسین 

تاپیک رو هم سیو کنین که وقتی قسمت دوم شد 

سوال جنجالی بپرسین😎

ایده هم بدین 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار جالب بود 

دم به دقیقه زیاد جالب نی 

الان بنده خدا میگه عجب اشتباهی کردم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه بار جالب بود  دم به دقیقه زیاد جالب نی  الان بنده خدا میگه عجب اشتباهی کردم

😅😄😄

نی نی یار فرار میکنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ی شخصی هس توی این سایت خیلی روی قانون سایت حساسه ، همش اخطار میده یجورایی عین نی نی یارها

چند تا کاربری داره از نی نی یار بپرس با اینا نسبتی داره یان    خودشم بیشتر شبا هس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بچه ها یکی بگه اکانت قبلیمو چطوری برگردونم؟

برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری یا تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید

@_mahyar   

عه تاپیک جدید زدی 😅

من نظرمو گفتم تاپیک های قبلی الان کپی کردم دوباره 😅

یه نظر سنجی بذار به نظرم . من که نظرم هفته ای یک بار یه تاپیک سوال و درد دل با کل نی نی یارها هست .بعد قشنگ پربازدید هم میشه تا دوروز هم می مونه جالبه کلا .فقط قبلش از خود نی نی یارها بپرس .کلا سه تا هستن دیگه ۳ و ۵ و شب 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

نی نی یار همیشه مجبوره آنلاین باشه شب ها،پس اگه براش مهمون بیاد،بخواد بره عروسی،و....چیکار می‌کنه

آیا جایگزین داره؟

مرخصی میتونه بگیره؟

زمانی که مریض میشه چیکار میکنه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......