2777
2789
عنوان

معجزه ی زندگی من

224 بازدید | 15 پست

من تو زندگیم زیادی عذاب داشتم سر یه مسایل افسرده شده بودم پدر به در دنبال راه درمان از ورزش تا تکنیک هیپنوتیزم و کتاب های توسعه فردی ووپادکست و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاعم خیلی بد بود ولی اینجا یکی از بچه ها منو لایه دوره توسعه فردی آشنا کرد ک زندگیم متحول شد و می‌گفت باید نشونه ها رو جدی بگیریم یک روز ک درحال لالا پایین کردن صفحه تل بودم یک پیج به چشمم خورد توسط ربات ها اددشده بودم

منم انگار کسی دستمو گرفت که بشینم بادقت کدهاش روبخونم میبینم چی هست.بخدا که اونشب اونقدر پرانرژی بودم تاخودصبح تو کانال بود من هرگز پیگیر چیزی نبودم انکار یه نشونه ازطرف خدا بود

خلاصه منم تصمیم گرفتم قرآن با معنی ختم کنم وکد رو خوندیم دیدم واقعا داره جواب میده.ارو م تر شدم و چندتا دستاورد داشتم۱اینکه توقرعه کشی برنده شدیم۲ تونستم دستبندی ک چندسال توکفرش بودم بگیرم۳خونه ای ک دوست داشتم وارزوم بود بدست آوردم  چیزی شبیه به معجزه ...همسرم در طول ۳ماه اتفاق افتاد 

تبلیغ چیزی آخه من با خلوص نیت خوندم قرآن ختم کردم وکد خوندم هنوزم آدرس کانالی ندادم ک تبلیغ باشه چقد ...

منم ب خوندن قران بشددت اعتقاد دارم خیلی هم ازش نتیجه گرفتم ولی متوجه اون کد نشدم