2777
2789
عنوان

چرا اکثر اونایی ک معلمی قبول میشن فخرفروش میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 130 پست
دوستانش که از تعطیلی پنج شنبه جمعه و تابستون معلما شکایت دارید بچتون رو بفرستید مدرسه اگه معلما شکای ...

اجازه خانوم؟☝

میشه همه کارمندها باهم تعطیل بشند؟

اعتراضی نیست،نوش جون تمام دبیرهای زحمت کش.

اما قبول کنید مزیت هست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه خانوم؟☝ میشه همه کارمندها باهم تعطیل بشند؟ اعتراضی نیست،نوش جون تمام دبیرهای زحمت کش. اما ق ...

مزیته بله

خیلی هم عالیه

ولی وقتی به خاطر یک یا چند مزیت تمام سختی معلمی رو نا دیده میگیرن ادم حرصش میگیره

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
آسایش از دید هر کس شامل یه فاکتورهایی میشه... شوهرم کارمند بانکه،تا میگن شما وام دارید شما حقوق فلا ...

قربون ادم چیز فهم 

کلا آدما نمیخوان بپذیرن که هرکاری بالاخره سخته 

سخت تر از تو خونه نشستنه 

همیشه درحال مقایسه کردنیم 

و از داشته هامون لذت نمیبریم

من کلا جنوب شهر درس میدم  تا حالا شمال شهر نرفتم برای تدریس

معلم سال اول دخترم 

سال آخرش بود بازنشست میشد

وای نمیدونی چقدر اذیت کرد

کتاب و مشق هاشونو نگاه نمیکرد

میگفت من دیگه سال اخرمه

اخرم بخاطر هدیه ی روز معلم که پول جمع کرده بودیم و کم بود با همه قهر کرد

ولی تا الان که چهارمه سال به سال دبیرهاش بهتر شدن خداروشکر

مزیته بله خیلی هم عالیه ولی وقتی به خاطر یک یا چند مزیت تمام سختی معلمی رو نا دیده میگیرن ادم حرصش ...

اره درست میگی.

با ۴۰تا بچه هیچی

با ۴۰تا مامانهاشون سروکله زدن خیلی سخته😅

مزیته بله خیلی هم عالیه ولی وقتی به خاطر یک یا چند مزیت تمام سختی معلمی رو نا دیده میگیرن ادم حرصش ...

عزیزم همه کارهای عالم سختی داره 

بخاطره سختیاشه که حقوق میدن 

راحت بود میگفتن بی زحمت این کار انجام بده ممنون حقوق نمیدادن که😂

معلم سال اول دخترم  سال آخرش بود بازنشست میشد وای نمیدونی چقدر اذیت کرد کتاب و مشق هاشونو نگ ...

اونم تقصیر اداره اس

چرا باید معلمی که توان درس دادن نداره رو بزاره برای کلاس اول

اکثرا درخواست تغییر سمت میدن سالای اخر، ولی قبول نمی کنن

پس قرار نیست کار همه رو مثل کار خودتون ببینین و بگین معلما همه فلانن و بیکارن و کارشون راحته و ...

من اصلا این حرفا رو نزدم 

گفتم حقوقشون به مزایاشون میارزه 

و بهترین شغل برای خانوم هاست 

ناله اشون خیلی زیاده بعضی معلما

اره درست میگی. با ۴۰تا بچه هیچی با ۴۰تا مامانهاشون سروکله زدن خیلی سخته😅

دقیقاااا

تو همین سایت دیدم مادره شاکی بود معلم از بچم درس پرسید

چرا  باید درس بپرسه معلم شاید بچه بلد نباشه روحیش خراب شه😐😐

نپرسه هم گیر میدن بیخیاله

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂