2777
2789
عنوان

چرا اکثر اونایی ک معلمی قبول میشن فخرفروش میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 130 پست
اونم تقصیر اداره اس چرا باید معلمی که توان درس دادن نداره رو بزاره برای کلاس اول اکثرا درخواست تغی ...

ما یه منطقه ی شهریم که تمااااام سال اخری ها اینجان

دخترم هر مقطعی میره بالا نهایت دو سال پایان خدمت یا سال اخره

ناظم و مدیرشم همینه

امسال خانومش یکم جوونتر بود

همه سن بالا

نمیدونم حکمتش چیه

نه پایین شهریم که معلم های عالی و جوان رو بفرستن

نه بالا شهر که تحویلمون بگیرن

وسط شهر گیر کردیم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا تو همین سایت دیدم مادره شاکی بود معلم از بچم درس پرسید چرا  باید درس بپرسه معلم شاید ...

تو همین سایت از همه شغل ها همینجوری انتقاد میشه 

پیاده از سواره خبر نداره و بلعکس

دقیقاااا تو همین سایت دیدم مادره شاکی بود معلم از بچم درس پرسید چرا  باید درس بپرسه معلم شاید ...

من همش میگم اعتماد کنید! بابا اعتماد کنید....

من یه یچه دارم

اون ۶۰۰تا بچه داشته تا حالا...

دیدی جو سایت رو تو ایام روز معلم؟

الانم پول کمک به مدرسه؟

همیشه طلبکاریم،خیلی بده

ما یه منطقه ی شهریم که تمااااام سال اخری ها اینجان دخترم هر مقطعی میره بالا نهایت دو سال پایان خدمت ...

شانس گل دخترتونه😉

ولی تو مدرسه ی ما معلمای جا افتاده و سال اخری خیلی ماهن و درکشون از شرایط خیلی بیشتره و همیشه با طرح هایی که مستلزم گرفتن پول از خانواده باشه مخالفن

افرین آفرین آفرین  مخصوصا معلما تا میشنی کنارشون ناله میکنن  کلا از ناله خوشم نمیاد

من شوهرم تا بهش میگن شغلت خوبه...میاد بگه نههه خیلی سخته....میگم بهش 😠نه خیلی هم خوبه الحمدلله.

شکر نعمت ،نعمتت افزون کند

معلمی شغل شریفیه،با بچه ها سروکله میزنی...همممممه میدونن مناسب یه خانومه

خب تشویق کنید شاید یکی علاقه مند شد

شانس گل دخترتونه😉 ولی تو مدرسه ی ما معلمای جا افتاده و سال اخری خیلی ماهن و درکشون از شرایط خیلی ب ...

منم حس میکنم وقتی تو فکر میکنی سال اخری هستی که داری تدریس میکنی با جون و دل باید کار کنی ...

نشد دیگه

اما من اصلااا از معلمش بد نمیگم

از هیچکدوم

همشون خوبن ،تو باید احترام بزاری،مشکلی داری خودت بگی،حتما صلاح دونسته!

خودم ریز شاید در سال یکبار اورژانسی باشه یه پیام میدم به دبیر

میخوان دست زیاد نشه😂

حالا معلم امسال دختر من ...تو جلسه ی اخر پیله کرده بود بچه هاتونو بفرستید حفظ قران...تصویب شده بدون ازمون دانشگاه فرهنگیان حافظان رو قبول میکنه.

چه شغلی بهتر از دبیری برای یه خانوم...

معلمید که اینطوری دربارشون حرف میزنی و ارزش کارشونو پایین میاری؟ از ماست که برماست واقعا

از پست من بد برداشت کردین😅، وگرنه من عاشق شغلم ام، سختیاشم کاملا درک می کنم. پست های دیگه رو اگر خونده باشید متوجه می شین.