2777
2789
عنوان

چرا اکثر اونایی ک معلمی قبول میشن فخرفروش میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 130 پست
مخاستن معلم شن تا بقول دوستان از مزایای ملیاردی وحقوق نجومی معلمی بهره مند بشن

تا اونجا ک دیدم یه کارمند بانک نمیخواد معلم شه اما یکی پرسید مگه همه مشاغل دولتی اینجوری نیستن منم جوابشو دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق معلما باید خیلی خیلی خیلی زیاد باشه حتی از دکتر!  آینده هر کشوری و معلمای اون کشور رقم می ...

عزیزم اون مال معلمای خارجیه نه معلمای بی سواد ایرانی که بر مبنای دروس مذهبی و عقیدتی گزینش شدن!!

والا معلمی فخر نداره ... البته واسه معلمایی که پاشونو میذارن رو پاشونو وقت نمیذارن برا اضافه کردن اطلاعاتشونو ... واقعا فخر داره همون حقوق اندک ولی برا معلمی که وجدان داره و وقت میذاره ، هیچ فخری نداره ،همه اش دردسره ...(من معلم نیستم ولی بچه ی  معلم بودم و هستم  و میبینم شرایطشو و هیچوقتم دلم نمیخواد معلم بشم 😶)

نه سایر مشاغل دولتی کجا ۳ ماه تعطیلن؟  بعدم ساعت کاریشون ۷ صبح تا ۴ بعداز ظهره اکثرا

معلم تو همون ۵ ساعت لحظه ای بیکار نیست اما بقیه کارمندا تایم خالی بیشتری دارن

مدرسه تعطیله ۳ ماه

معلم بره پشت در مدرسه بشینه تا باز بشه!

حقوق معلما باید خیلی خیلی خیلی زیاد باشه حتی از دکتر!  آینده هر کشوری و معلمای اون کشور رقم می ...

بله اونجا نخبه ها میرن معلم میشن 

اما اینجا....

هرکسی به اندازه زحمتی که کشیده حقوق میگیره 

هروقت برای معلم شدن استعدادیابی شدن و سالها آموزش تخصصی و اصولی دیدن 

و تمام تایم آزادشون رو به مطالعه و تفکر برای رسیدن به شیوه مبتکرانه تدریس برای هر دانش آموز صرف کردن 

و تابستان ها بچه ها رو به اردوهای علمی تفریحی و پرورش خلاقیت بردن 

حقوق اونا زیاد میشه

خب شما معلم های اینجارو با ژاپن مقایسه نکن دیگه معلم های اونجا جامعه ژاپن رو ساختن معلم های ما هم ج ...

ربطش رو نفهمیدم! 

کل حرفم اینه که قطب یه کشور معلماش هستن باید خیلی از معلما حمایت بشه!! 

من خودم از شغل معلمی بدم میاد و حتی اگه قبول شمم نمیرم 

خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم... 

معلم نه معلم مدرسه😂درسای مدرسه کچا کاربردی بوده 

معلم که فقط اون معلمای آموزش پرورش نیست 

اونی که تو میگی مملکت میسازه مال معلمای اخلاق و استادای اخلاق و نمیدونم ایناس 

معلمای مدرسه فقط تر میزنن توی آینده مملکت