2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اوضاع مالی خودشونم خیلی خوبه تا اونجایی که میدونم مرد مهربون و کاری ای هستن تنها مشکلی که دار ...

اگه۲۵بودی اره خوب بود ولی برای سن ۱۸ خیلی زیاده

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

اختلاف سنی زیاد یعنی تفاوت زیاد، بخصوص که از دو دهه کاملا متفاوت هستین، بعدا دچار تعارض زیاد می شین.

پدر و مادر خودمم اختلاف سنیشون زیاده ولی خداروشکر به مشکل خاصی برنخوردن

خودمم موندم چیکار کنم

پدر و مادر خودمم اختلاف سنیشون زیاده ولی خداروشکر به مشکل خاصی برنخوردن خودمم موندم چیکار کنم

خب اون مال زمان قدیم بود ، اون موقع ها یک دهه اختلاف زیاد نبود ولی الان به ازای ۳ سال یک نسل تفاوت وجود داره ، شما الان تو ۱۸ سالگی اوج شادابی ت هست ، خواستگارتون با ۳۱ سال خیلی دید متفاوتی دارند، من خودم ۳۲ سالمه زمین تا اسمون با دختر ۱۸ ساله طرز فکرم متفاوته.

بله همینطوره خودمم احساس میکنم تو دو تا دنیای کاملا متفاوتیم

مطمین باش بعدها از اختلاف سنی زیاد و زود ازدواج کردنت پشیمون میشی ، پس الان برو مشاوره تا پشیمونی برات رخ نده .