2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

798 بازدید | 88 پست

من ۲۰ سالمه دوتا کنکور ناموفق داشتم امسال هم مطمئنم که این کنکورم رو خوب نمیدم ۳ ساله مزه و بو تمام غذاها و چیزهای دنیا برام بدبو و بدمزه هست و ۳ ساله کلا غذای من برنج و ماست یا نون و پنیر و آبه دوستام از بعد دبیرستان بی معرفت شدند و دیگه سراغم رو نمیگیرن دوسال با پسری تو رابطه بودم با رعایت تمام شئونات اسلامی بدون اینکه اجازه بدم بهم دست بزنه اما خب سعی میکردم بهترین براش باشم و حرفهای رمانتیک بهش بزنم و مناسبت های مختلف براش کادو های گرون قیمت بخرم اما بدون اینکه خودش بفهمه میدونم بهم خیانت کرده و منتظر کنکورم تمام شه و ۱۵ روز دیگه به زمع اینکه دکتر بشم سراغم رو بگیره یه خواهر دارم که تو این مدت دانشگاهش یه شهر دیگه هست و تا زنگ نزنم سراغی نمیگیره مثلا ۲ هفته پیش بهش زنگ زدم میس کالم روی موبایلش افتاد ولی تا دوهفته خبری ازم نگرفت که ببینه چیکار داشتم اما همون هفتش با دوستاش شام بیرون بود رفتار پدرم هم که از بچگی زیاد باهام جالب نبوده حتی خوشم نمیاد تو جمع باشم چون میدونم برم باز بابام میخواد یه ایرادی ازم بگیره درست بشین فلان کارو نکن فلان چیزو نخر یا غر بزنه حتی پا روی دلم گذاشتم واسه اینکه اونا هم سرگرم شن چند دقیقه پیش براشون یه سریال گذاشتم فرار از زندان و خودم هم پاش نشستم به امید اینکه یکساعت ذهنم از چیزی پر نباشه اما یهو بابام جلو مهمونا تو ذوقم زد این چیه گذاشتی بزن یه شبکه دیگه مامانمم که تا سرش شلوغ شه من رو یادش میره حتی شام یادش رفت یه بشقاب برنج بهم بده غذایی که همیشه میخورم با بیاد ازم بپرسه حالت چطوره؟ یا مثلا تو خونه از چیزی ایراد میگیرم که مثلا نامرتبه میگه اه باز این چرت و پرت گفت یا تهش میگه چرا خودت انجام نمیدی ولی اگه خواهرم اینارو بگه چیزی بهش نمیگه و بهش که اعتراض میکنم جمع میبنده و از اون ایراد نمیگیره و مجبوره جمعی ایراد بگیره نه صرفا از اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بو و مزه غذا ها برام بدمزه شده اما واسه من بیشتر از ۶ ساله

و با اینچیزایی که گفتی افسردگی شدید نداری

چون خودم دارم بهت میگم

افسردگی شدید یعنی لحظه به لحظه فکر خودکشی باشی

من حتی وقتی میوه هم پوست میکنم به فکر اینم که با همون خودمو بکشم

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

چی بگم والا

خیلی سخته درکت میکنم

کلا پشت کنکور موندن به تنهایی عذاب آوره

اگر بری دانشگاه نصف مشکلاتت حل میشه

اگر امسال رشته مورد علاقت رو نیاوردی نمون دیگه به نظرم

امیدوارم موفق باشی❤️