2777
2789

سلام دوستان 

من 41 سالمه 

خیلی دوست دارم بینیم را عمل کنم 

یعنی از وقتی دانشجو بودم دوست داشتم 

بینیم گوشتیه و اونموقع خیلی از دکترا گفتن نباید انتظار زیادی داشته باشی و مثل عمل  غیر گوشتی نمیشه 

من هم اونموقع منصرف شدم 

بخشیش هم بدلیل مسایل مالی بود 

الان خودم کار می کنم و پس انداز دارم 

ولی از وقتی 40 سالگی را رد کردم احساس می کنم برام دیر شده 

حتی تصور می کنم سر کار ممکنه بابت اینکه الان عمل کردم حرف و حدیث در بیاد 

دلم می خواد به واکنش دیگران اهمیت ندم ولی همش تجسم می کنم که همه میگن این که تا حالا عمل نکرده بود الان چرا

عزیزم بینی رو عمل کن ببین چقدر خوشگل تر میشی اصلا هم حرف دیگران برات مهم نباشه 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زیباتر شدن هیچ وقت دیر نیست یه خانم تو هر سنی به بهتر شدن نیاز داره. خودتو از این موضوع عقب نکش 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
خیلی پادکست گوش می دم در زمینه خودسازی و مشاوره هم می رفتم یک مدت  ولی اصلا این احساس را که دی ...

اصلا دیر نشده شما به این فکر کن که بعد از عمل چقدر بیشتر از خودت خوشت میاد و اعتماد به نفست بیشتر میشه

من اگه الان ارتودنسی تو دهنم نبود همین فردا عمل میکردم حیف که ارتودنسی دارم و میفته سال بعد 

واقعا فکر می کنم روی اعتماد به نفسم خیلی تاثیر میگذاره 

فکر نکن عمل کن 😃❤️