2777
2789
عنوان

امروز برای دویست هزارتومن....

866 بازدید | 51 پست

امروز  دویست تومن پول نقد میخواستم بعد چون همیشه کارهام رو با کارت و همراه بانک انجام میدم معمولا پول نقد زیاد ندارم باورتون میشه چهار تا عابر بانک رفتم هیچ کدوم بهم پول ندادن😐😐🤕😖

بعد چون واقعا اون لحظه نیاز داشتم و ضروری بود رفتم سوپر مارکت  کارتم رو دادم گفتم میشه کارت بکشید هرچی هم کارمزدش میشه کم کنید اندازش پول نقد بدید گفت دویست تومن ندارم نقد!!😮😑باز رفتم یه مغازه دیکه اونم گفت فقط صد تومن دارم! خلاصه واسه دویست هزارتومن تو این گرما از این ور به اونور رفتم اخرشم کلا بی خیالش شدم🥴 اینقدر اعصابم خورده اخه یعنی چی مگه عابر بانگ برای همین وقتها نیست🤐🤬😤 یا مگه مثلا میشه یه سوپری دویست تومن نداشته باشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ملت شهادتیم

😂😂😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من کارمند بانکم بگم پول نقد نیست باورت میشه؟ کلا بساط پول نقد رو میخوان جمع کنن 

اخرین ضربه به پیکره ی اقتصاد داغون این مملکت

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

پول نقد هم یخواهید از سوپر مارکت بگیرید نهایت تا پنجاه یا صدتومان پرداخت کنند چون خودشون هم نقد لازمشون میشه

مالیات و... یک طرف.

اینجور مواقع باید چندتا مغازه رفت

درک میکنم خیلی سخته چون برای خودم پیش اومده

متاسفانه پول نقد حتی عابربانک هم کم شده