2777
2789
عنوان

امروز برای دویست هزارتومن....

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 51 پست
واقعا !؟یعنی برای همین عابر بانک ها پول نمیدن ؟

اصلا نداریم پول‌ ک تو دستگاه بذاریم

پول دستگاه هم باید کاملا سالم باشه ک تو دستگاه پاره نشه

ما از بین پولای مشتریا سالماشو جدا میکنیم میذاریم ولی خب خیلی کمه اصلا جوابگو نیست

اره مردم اعتماد ندارن پولشونو تو بانک بزارن حقم دارن، ولی جدا ازون بخاطر تورمه که پول نقد خزانه کشور ...

یعنی شما الان پولاتو زیر بالش قایم میکنی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما الان پولاتو زیر بالش قایم میکنی؟

نه عزیز عقل دارم سرمایه گذاری میکنم نه اینکه تو بانک بزارم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اصلا نداریم پول‌ ک تو دستگاه بذاریم پول دستگاه هم باید کاملا سالم باشه ک تو دستگاه پاره نشه ما از ...

بعضی هامیگن دستگاه بهشون تراول تقلبی داده و رفتن تو بانک گفتن قبول نکردن 

باید چکارکرد؟

درخواستمو قبول میکنی

این کاربر تازه عضو شده به کل نی نی سایتم درخواست داد گزارش بزنین نر آشغالو

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
خیلی  اولین فرصت برید بانک ی مقدار پول نقد بگیرید محض احتیاط داشته باشید همراهتون

ا امروز که این تجربه رو داشتم تصمیم گرفتم فردا صبح حتما برم یکم پول تقد بگیرم بذارم کنار برای شرایط اورژانسی

البته اگه بانک هم بهم پول بده !😐

نه عزیز عقل دارم سرمایه گذاری میکنم نه اینکه تو بانک بزارم

اهان  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بعضی هامیگن دستگاه بهشون تراول تقلبی داده و رفتن تو بانک گفتن قبول نکردن  باید چکارکرد؟

واقعا؟ 

ما همچین مشکلی نداشتیم تا حالا

پولایی ما میگیریم دو سری بررسی میشه اگه تقلبی باشه از حسابمون کم میکنن 

بعید میدونم دستگاه تقلبی بده 

ا امروز که این تجربه رو داشتم تصمیم گرفتم فردا صبح حتما برم یکم پول تقد بگیرم بذارم کنار برای شرایط ...

نداشتن بشین همونجا مشتری پول آورد بگو پول میخوام

موظف هستن هرچی دارن پرداخت کنن بهتون