2777
2789
عنوان

امروز برای دویست هزارتومن....

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 51 پست
واقعا؟  ما همچین مشکلی نداشتیم تا حالا پولایی ما میگیریم دو سری بررسی میشه اگه تقلبی باشه از ...

نمیشه کارمندی که پول تقلبی خورده بذارتش تو دستگاه 

یا اینکه کلا همکاری خود کارمندا این کار کنندیعنی مثلا چند نفریا همه در جریان باشن 

نمیشه کارمندی که پول تقلبی خورده بذارتش تو دستگاه  یا اینکه کلا همکاری خود کارمندا این کار کنن ...

کاغذ پول تقلبی فرق میکنه با پول اصلی 

و اینکه دستگاه نوار پول رو میخونه ک پولای تقلبی نوارشون مشکل داره 

یکی از راه های تشخیص پول تقلبی همون نوار پول هست 

دستگاه نوار تقلبی رو نمیتونه بخونه پس نمیشه پول تقلبی تو دستگاه گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاغذ پول تقلبی فرق میکنه با پول اصلی  و اینکه دستگاه نوار پول رو میخونه ک پولای تقلبی نوارشون ...

چند نفر اینجا گفتن 

و بدتر اینکه گفتن رفتیم بانک همون عابر که پول گرفتیم قبول نکرد

منم استرس گرفتم 

خیلی ممنون میشم چون خیلی برام سوال شده  🙏🙏

سلام از همکارم پرسیدم گفتن دو نمونه دستگاه داریم دستگاه های قدیمی‌ نمیتونن اسکناس تقلبی رو تشخیص بدن

ولی شخص اگه پول تقلبی بگیره از دستگاه رسیدش رو باید بهمراه صورتحسابش اگه کارتش مال بانک دیگه ای بوده باشه ببره تحویل بانک بده و بانک موظف هست ک پول رو براش تعویض کنه