2777
2789
عنوان

با همچین شخصی ادامه میدید؟

172 بازدید | 27 پست

سلام

بچها لطفا راهنمایی کنید ... تیکه و...نندازید لطفا!

یک سال و نیمه با رلمم من از اولش بی حجاب بودم و بعد از گذشت مدتی به خواست ایشون چادر پوشیدم و الان یجورایی با خواست خودم دارم می‌پوشم 

ایشون خییلیییییییی گیر میده ک کجا برم کجا نرم مثلا چند شب پیش گفتم می‌خوام با دوستام برم کنسرت گفت نه ...(اگه هرچی بگه گوش نکنم رفتارش عوض میشه)منم گفتم می‌خوام برم باز گفت نه ...ازون شب پیام نمیده (دانشکده افسری درس میخونه)منم خسته شدم همش گیر میده ولی از طرفی خیلی دوسشدارم اما سر اندک چیزی رفتارش عوض میشه 

منم وقتی میبینم اینقد گیر میده بدتر لجم میگیره میگم هر طور بخوام میرم بیرون هرجا بخوام میرم مادرمم در جریانه و میگه اختیار ت الان دست کسی جز منو پدرت نیست و ت آزادی ...شما بگید با همچین شخصی میمونید یا ن؟؟

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب که با خودته ولی اینو بدون اون قرار نیس تغییر کنه همیشه همینطوری میمونه شاید هم شدیدتر بشه رفتاراش در آینده اذیت میشی مجبوری از خیلی از خواسته هات بخاطرش بگذری نمونش همین بیرون رفتن یا طرز لباس پوشیدنت حتی ارتباطت با دوستات یا اطرافیانت .... 

انتخاب که با خودته ولی اینو بدون اون قرار نیس تغییر کنه همیشه همینطوری میمونه شاید هم شدیدتر بشه رفت ...

اره دقیقا

خیلی از مشکلات که توی زندگی متاهلی پیش میاد بخاطر همین چیزاست فقط چون خیلی دوسشدارم میگم شاید اگه جدا بشم پشیمون بشم فقط گیر میده بقیه چیزاش خوبه 

اره دقیقا خیلی از مشکلات که توی زندگی متاهلی پیش میاد بخاطر همین چیزاست فقط چون خیلی دوسشدارم میگم ...

میفهمم چی میگی و به خودت بستگی داره اینکه تا چ حد مستقل هستی بنظر دوس داره بیشتر شخصیتت بش وابسته باشه ، قطعا زندگی با اینجور افراد سخته یکم‌ فکر کن و ببین با خودت چند چندی بعد از ی مدت که این عشق شدیدت از داغی افتاد میتونی فقط بخاطر اینکه دوسش داری از خواسته هات بگذری و این انتخابت شروع دعواهای بزرگتری نباشه یا نه؟ 

اصلا نمیمونم الان که رلید اینجوری میکنه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

به هیچچچچ عنوان 

اینجور ادما پیر میکننت 

ادمی که مدام محدودت کنه نه تنها ترو بلکه بچه هاتم ازار میده

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
اره دقیقا خیلی از مشکلات که توی زندگی متاهلی پیش میاد بخاطر همین چیزاست فقط چون خیلی دوسشدارم میگم ...

عزیزم عشق و عاشقی بدون تفاهم شخصیتی خیلی که دووم بیاره دوساله 

بعدشو میخوای چیکار کنی؟

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

بهت پیشنهاد میکنم اول منطقی صحبت کنین با همدیگه خواسته هات رو مطرح کن با ایشون و بپرس دقیقا تا چ حد حساس هست و قراره این رفتارهاشو تکرار کنه بعد تصمیمتو بگیر اینجوری بعدا حداقل شدت پشیمونیت کمتره به هرحال ایشون هم اگه دوستت داشته باشه باید درکت کنه 

عزیزم عشق و عاشقی بدون تفاهم شخصیتی خیلی که دووم بیاره دوساله  بعدشو میخوای چیکار کنی؟

به دو سال نمیکشه والا با این اخلاقش

دوسشدارم ک موندم فقط وگرنه خواستگار دارم پسر خالمم هست میگه ت فقط بیا با من هرجوزی میخوای باش از بچگی هم منو دوست داره 

بهت پیشنهاد میکنم اول منطقی صحبت کنین با همدیگه خواسته هات رو مطرح کن با ایشون و بپرس دقیقا تا ...

صحبت کردیم زیاد....بهش گفتم تو اگه منو دوست داری باید کوتاه بیای ی مقداری منم کوتاه بیام حرف ت کلش نمیره

به دو سال نمیکشه والا با این اخلاقش دوسشدارم ک موندم فقط وگرنه خواستگار دارم پسر خالمم هست میگه ت ف ...

تو الان این طوری ای نمیتونی بعدا دوم بیاری 

من که به هیچ عنوان نمیتونم 

تازه با کلی تلاش بابامو اپدیت کردم بعد برم با یکی این مدلی😟