2777
2789
عنوان

با همچین شخصی ادامه میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
🥺🥺یهو اینجوری شد بخداااااا نماز خون شده الان قرآن میخونه 

به خاطر محیط شغلیشه

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر محیط شغلیشه

نمیدونم

یهو ازین رو به اون رو شد 

تغییر کرد خب منم خیلی صبوری کردم باهاش کنار اومدم فقط چون دوسشدارم ولی بعضی وقتا میگم چرا دوسش داشته باشم ک انقد منو اذیت کنه 

نمیدونم یهو ازین رو به اون رو شد  تغییر کرد خب منم خیلی صبوری کردم باهاش کنار اومدم فقط چون د ...

کلا خصلت ادما اینه 

تا میفهمن یکی دوسشون داره میگن خب اینکه منو دوس داره پس هرکاری کنم نمیره 

برا همین همچین میکنن

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
کلا خصلت ادما اینه  تا میفهمن یکی دوسشون داره میگن خب اینکه منو دوس داره پس هرکاری کنم نمیره&n ...

اره دقیقا

حتی یکبار بهم گفت اینجوری نری بیرون کات میکنم 

من چقد تحقیر شدم هر بار بهش میگم حرفت اشتباهه میگه آره میدونم ولی باز تکرار میکنه 

دلم میخواد فقط پشیمون بشه از بس اذیتم کرده 

اره دقیقا حتی یکبار بهم گفت اینجوری نری بیرون کات میکنم  من چقد تحقیر شدم هر بار بهش میگم حرف ...

به نظرم خودتو حروم ادم اشتباه نکن 

کسی که تو روزای خوشتون اینطوریه 

تو سختیا بیشتر عذابت میده 

ایشونم چادری دوس داشت از اول میرفت سراغ چادری 

چرا میان سراغ یکی دیگه که مخالف معیاراشونه بعد توقع تغییر دارن

صحبت کردیم زیاد....بهش گفتم تو اگه منو دوست داری باید کوتاه بیای ی مقداری منم کوتاه بیام حرف ت کلش ن ...

خب دیگه پس موضعش مشخصه زندگی با اینجور آدما سخته خودمحور بنظر میرسه و بحث عقایدش ک میشه منطق حالیش نیس ببین میتونی ادامه بدی ؟‌ این زندگی توئه خودت خودتو از هرکسی بیشتر میشناسی در نهایت این تصمیمو خودت باید بگیری ببخشید اگه خیلی حرف زدم خسته شدیا😅

نمیدونم یهو ازین رو به اون رو شد  تغییر کرد خب منم خیلی صبوری کردم باهاش کنار اومدم فقط چون د ...

من شنیدم مغزشونو شستشو میدن خخخ

منم نماز و قرآن میخونم ولی بخدا این عقاید رو ندارم بنظرم هرکسی به عنوان ی انسان خودش حق انتخاب همه مسائل شخصیشو داره اصا به نماز و اینا نیس

اره دقیقا حتی یکبار بهم گفت اینجوری نری بیرون کات میکنم  من چقد تحقیر شدم هر بار بهش میگم حرف ...

ولی چجوری این حرفو میزنه یبار توام قهر کن بفهمه اشتبا میکنه اگه دیدی براش مهم نیس ک ولش کن واقعا😐

خب دیگه پس موضعش مشخصه زندگی با اینجور آدما سخته خودمحور بنظر میرسه و بحث عقایدش ک میشه منطق حالیش ن ...

این چ حرفیه لطف کردید نظرتون رو گفتید راهنمایی کردید متشکرم🌹

من شنیدم مغزشونو شستشو میدن خخخ  منم نماز و قرآن میخونم ولی بخدا این عقاید رو ندارم بنظرم هرکس ...

یعنی تو دانشگاه مغزشو شست و شو میدن؟🥺😳

من خودمم مثل شمام

اره واقعا قبول دارم

ولی چجوری این حرفو میزنه یبار توام قهر کن بفهمه اشتبا میکنه اگه دیدی براش مهم نیس ک ولش کن واقعا😐

گریه کردم سر همین حرفش جلوی خودش میگه اشتباه کردم متوجه نشدم چی گفتم ولی باز بحثش میشه تکرار می‌کنه

من واقعا خیلی وقتا کوتاه اومدم صبوری کردم وقتایی ک رفتارش عوض میشد بشدت سرد میشد باز موندم ...میگم من از زندگیش برم یکی برعکس اون چیزی ک میخواد بیاد توی زندگیش پشیمون بشه 

بهش گفتمم ک خیلی اذیتم میکنی ناراحتم میکنی باز تکرار میشه 

منم دل رحم کوتاه میام باز