2777
2789
عنوان

خانواده خودمو خانواده شوهرمو دعوت کردم خانوادم نیومدن😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 80 پست
چه استانی هستین؟اینجاهم همه چی پای داماده عقد وعروسی همه خرجا

سمت ما هم همینه همه خرجا با داماده ولی خب حانواده ها باید ملاحظه کنن چون مخارج خیلی گرون شده الان هم عروس هم داماد مهمون زیادی دعوت نمیکنیم چون مهم جیب خودمونه عروسی هم همش ضرره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نه ۷۰۰نفر.ولی خب بدون هیچی هم بنظرم شان دختر میاد پایین بع مردا رحم نیومده باید خرج کنن تلاش کن ...

یک مهمونی کوچیک در حد عمو و عمه و خاله دایی دو طرف تو رستوران که سرجمع ۲۰۰ نفر اینا هم نشد فکر کنم بعدش رفتیم خونمون نداشت کل پولشو داد یه خونه ویلایی خرید که مستاجر نباشیم

من شیرازم عزیزم  تو خانواده ما رسمه بله برون و جشن و عقدی با خانواده عروس عروسی و حنابندون با ...

عزیزم اصلا غصه نخور چون تو عروسی بریزی و بپاشی میان میخورن و ی اه اه میمونه و ی به به

بری خونت و مستاجر باشی هیچ کس دستت رو نمیگیره خیلی خوبه اینکارو کردی افرین بهت 

مادر پدرتم کم کم اروم میشن مطمین باش 

الان شما با این روش پیش میری شوهرت قدرتو میدونه و موفقی؟ 

نه من پیش نرفتم که پشیمونم.مثه سگ پشیمونم که چرا خودمو کم ارزش کردم.ولی اطرافم هرکسو دیدم شوهرش برا بدست آوردنش سخت تلاش کرده قدرشم خیلی میدونه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
نه من پیش نرفتم که پشیمونم.مثه سگ پشیمونم که چرا خودمو کم ارزش کردم.ولی اطرافم هرکسو دیدم شوهرش برا ...

عزیزم اصلا ب این چیزا نیست ، همه چی بر میگرده ب ذات و شخصیت و تربیت ادما ، همه چی در حد تعادلش خوبه 

یک مهمونی کوچیک در حد عمو و عمه و خاله دایی دو طرف تو رستوران که سرجمع ۲۰۰ نفر اینا هم نشد فکر کنم ب ...

خب خوبه.من فک کردم اصلا مهمونی و.مراسم نگرفتی.

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

۷۰۰نفر پرسی ۱۵۰  ۱0۰میلیون😐

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
عزیزم اصلا براین چیزا نیست ، همه چی بر میگرده ب ذات و شخصیت و تربیت ادما ، همه چی در حد تعادلش خوبه& ...

اونکه آره.ولی خب از قدیم راست میگفتن که زنی که خرج داره ارج داره.مردا اکثرشون هرجور عادتشون بدی همونجوری میشن.بخای نخری و قناعت کنی بعد یمدت وظیفت میدونن و دیگه عادت میکنن به خرج نکردن و نخریدن

عزیزم اصلا غصه نخور چون تو عروسی بریزی و بپاشی میان میخورن و ی اه اه میمونه و ی به به بری خونت و مس ...

کل پولی که پس انداز کرده بود رو یک خونه دربست ویلایی خرید که گفت مستاجر نباشیم 

منم به شوهرم میگم که همین فامیلای خودمون خالم من بارها دیدم سر مجلس اینو اون میگفتش که اینجوری بود اونجوری بود وقتی به چشم خودم میدیدم چه حرفایی میزنن برا غریبه دیگه گفتم برای من چی بگن پشت سرم

نه من پیش نرفتم که پشیمونم.مثه سگ پشیمونم که چرا خودمو کم ارزش کردم.ولی اطرافم هرکسو دیدم شوهرش برا ...

ما هیچ خرجی برا جشن نکردیم الانم خدارو شکر اوضاعمون خوبه دختر عموم یه جشنی گرفت دهن پر کن الان طلاق گرفتن پس ربطی نداره به این چیزا