2777
2789
عنوان

ب نظرتون برم جشن عقد یا نه؟؟؟

95 بازدید | 3 پست

من ازدواج دوممه و بچه دارم شوهرم مجرد بود بعد الان دختر خواهرشوهرم عقدشه کارت فرستادن ولی من ازدوتا جاریام با اینکه ندیدمشون خوشم نمیاد چون هی،گفته بودن چرا اینو گرفته و یکیشون گفته بود میومد خاهر منا میگرف خیلی خوشگلتر از،اینه(ی مدتم این جاریم ب شوهرم پیام میداده ک من عاشقتم و این حرفا برا همین حالم ازش بهم میخوره هر وقتم برادر شوهرم زنگ میزنه ب شوهرم گوشی،میگیره و عشوه میاد شوهرمم قطع میکنه ) برا همین بدم میاد باهاشون رو در رو بشم و میدونم اگه برم احتمالا ی حرفی بزنند ک شوهرم پیش من بد کنند و بین ما بهم بخوره ب نظرتون نرم بهتره؟؟؟؟

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

شما برو یه قسمت دیگه بشین خواهرشوهرت چه گناهی کرده اونا اونجورن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم خوب ی بهونه بیارم مثلا مریض بودم 

زشته خب حالا ببین شوهرت چی میگه چون اون که باید بره شماهم تنهاش نذار 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب