2777
2789
عنوان

احتمال داره برای کنکور عمومیاها برگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 69 پست
جای تعجب نیس چون اینجا ایرانه و جهان سومیم و کل دنیا بهمون میخندن

نمیتونید مهاجرت کنید؟ من اگه خانوادم اجازه میدادن همون دبیرستان رو هم ایران نمیخوندم...

ولی متأسفانه حتی اجازه فکر کردن به مهاجرت رو هم ندارم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو میکنم  ادبیاتو ریاضی فیزیکو خراب کردم  زیستم شده18 بنظرت نیازه ترمیم کنم؟ سوا ...

برو سوالای امسال دانلود کن ببین

خیلی سخت نه ولی سخت تر از یالای قبله و ۲۰ گرفتن خب سخته

به نظرم اگه خواستی ترمیم کنی زود شروع کن به عمومی خوندن و برای تخصصی هاهم تشریحی سوال حل کن

زیستم چون ضریبش بالاست وبرا کنکورم داری میخونی ترمیم کنی بد نیست

رشتت چیه  منم معدل سال آخرم کمه ولی خب ترمیم باید کنیم...

امسال چهارمین کنکورته یا سومین؟

به من همه میگن هرچی شد برو دیگه باز پشت کنکور نمون

ولی اخه برم رشته های الکی که چی بشه اخرش یا بیکارم یا باید برم یه جا کار کنم که به رشتمم مربوط نیست اخرشم یه ۵ تومن حقوق بگیرم 

خب یه سال دیگه میخونم

برو سوالای امسال دانلود کن ببین خیلی سخت نه ولی سخت تر از یالای قبله و ۲۰ گرفتن خب سخته به نظرم اگ ...

من ک نمیخوام همه رو ترمیم کنم 

فقط ریاضی فیزیک با ادبیات همین

نه زیست ریسکش بالاست من اونو ترمیم نمیکنم سال 1400زیستو آزمون دادم سوالا خیلی آسون بود 18گرفتم ممکنه خدایی نکرده بخام ترمیم کنم کمتر بگیرم

امسال چهارمین کنکورته یا سومین؟ به من همه میگن هرچی شد برو دیگه باز پشت کنکور نمون ولی اخه برم رشت ...

میشه کنکور چهارمم 

ب من پارسال میگفتن نمون برو دانشگاه ولی یه رشته زپرتی اوردم نرفتم

منم دقیقا همینو میگم رشته مضخرف بریم یا تهش بیکار از آب در میایم یا حقوق کم میگیرم، همون بهتر باز کنکور بدیم خدا بزرگه