گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 عنوان احتمال داره برای کنکور عمومیاها برگرده؟ 629 بازدید | 69 پست این مصوبه ک تصویب شد عمومی حذف و تاثیر نهایی50%بنظرتون احتمال داره شهریور دوباره عوض شه؟ کسی میدونه؟یعنی واقعا برای همیشه حذف عمومیا تو کنکور قطعی شده؟صحبتی تا حالا در این مورد نشده؟ 1402/04/03 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3018 بستگی به نتایج کنکور امسال داره .امیدوارم برگرده در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 بستگی به نتایج کنکور امسال داره . امیدوارم برگرده خب یعنی چی یعنی اگه نتایج کنکور امسال بد باشه برمیگردونن؟😐
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3018 خب یعنی چی یعنی اگه نتایج کنکور امسال بد باشه برمیگردونن؟😐 نمی دونم به خدااگه ببینن امسال جواب نداده و نتیجه ها خوب نیست برش می گردونن .امیدوارم که برگرده در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 نمی دونم به خدا اگه ببینن امسال جواب نداده و نتیجه ها خوب نیست برش می گردونن . امیدوارم که برگرده& ... وای خدا کنه برگردههه البته این دولت پشت ما نیس اتفاقا ا خداشونه بچه ها کنکورشونو خراب کنن برا همون از روشی استفاده میکنن ک بعضیا ب هدفشون نرسن😏
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3018 وای خدا کنه برگردههه البته این دولت پشت ما نیس اتفاقا ا خداشونه بچه ها کنکورشونو خراب کنن برا ... به خدا من یکی دارم دیوونه میشم امسال پشت کنکور موندم ظاهرا باید بازم بمونم در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 به خدا من یکی دارم دیوونه میشم امسال پشت کنکور موندم ظاهرا باید بازم بمونم من ک سال سومم میشه همدردیم:/رشتت چیه
شکوفه_آلو_۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 3384 خب یعنی چی یعنی اگه نتایج کنکور امسال بد باشه برمیگردونن؟😐 مردشور سوابق تحصیلیشونو بزنن یه امتحان گرفتن نصفی با تقلب بیست شدن بدبختایی مثل ماها میانگین نمرات مصحح ها رو ملاک کردن🫤 [از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3018 من ک سال سومم میشه همدردیم:/ رشتت چیه تجربیم در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده
شکوفه_آلو_۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 3384 من ک سال سومم میشه همدردیم:/ رشتت چیه منم سال دوممه بیا بغلم زارررررر بزنیم تف تو روح کنکور❤️🩹🥺 [از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 مردشور سوابق تحصیلیشونو بزنن یه امتحان گرفتن نصفی با تقلب بیست شدن بدبختایی مثل ماها میانگین نمرات م ... دقیقاا واقعا بی عدالتی زیادهمن میخواستم ریاضی فیزیک با ادبیاتو ترمیم کنم
شکوفه_آلو_۲۰۲۰ عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 3384 دقیقاا واقعا بی عدالتی زیاده من میخواستم ریاضی فیزیک با ادبیاتو ترمیم کنم من که همرو زدم برای کنکور نخوندم که بیست بشم بدتر شد و کنکورم تستا یادم رفت چه خاکی باید بریزم تو سرم [از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
golyagian عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 3018 منم موفق باشی آزمون میدی؟ ممنونم همچنین .پارسال آزمون دادم اما امسال دیگه نه در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 منم سال دوممه بیا بغلم زارررررر بزنیم تف تو روح کنکور❤️🩹🥺 بخدا پدرم دیگه در اومدههه باور میکنی چیزی از درس یادم نمیاد خیلی وقته لای کتابامو باز نکردم یه سال از کنکور دور بودم میخام از مرداد شروع کنم هوففف