😮💨شوهرم خیلی لجه با شوهر خواهرم منتظر کوچیک ترین چیزیه ک قطع ارتباط کنه خسته شدم دیگه آخه من همین یه خواهرو دارم چند ماهی یبارم میبینش اونم با ترس و لرز و کلی بدبختی و استرس
با شوهرمم هیچ مشکلی جز این ندارم میشه راهنماییم کنید 🥺🥺🥺
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
شوهر من مشکلی نداره باهاش، ولی شما شاید طرفداری بیجا یا تعریف بیجا مکنی از شوهر خواهرت حساس شده ...
باور میکنی اصلا اسمی ازشون نمیارم؟حتی صحبتی ازشون نمیکنم نه اصلا طرفداری و تعریف نکردم تاخالا