2777
2789
من بچم اواسط عید سرما خورد خفیف که عفونت هم نداشت اصلا نه گوشش نه گلوش دکتر بش سیتریزین و پروسپان داد دو روز بهش دادم دیدم تب شدید کرد مجبور شدم ببرمش دکتر که بردم بش شربت سرماخوردگی و ازیترومایسین داد دورشو کامل کردم سرفه و ابریزش بینیش اصلا قطع نشد بردم دکتر خودش گفت کی بت انتی بیوتیک داده این اصلا عفونت نداره حساسیته باز بم کتوتیفن داد و پروسپان دوباره تب کرد دیشب الان چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم بارها اینطور شده..دکترها انتی بیوتیک رو به خاطر عوارضش اصلا تجویز نمی کنن..اما چون تب هم میکنه پس عفونت داره..پسر من بعد از ماهها بیماری با انتی بیوتیک اموکسی کلاو که برای عفونت گلو و سینوسها هست خوب شد که ده روز هر هشت ساعت یکبار پنج سی سی میدادیم خوب شد
تا اخر یک دکتر مسن و قدیمی بردم گفت بچه ها که سرمامیخورن گوش هاشون عفونت مبکنه و باید دوره درمان و کامل کنن.به دخترم دو دوره انتی بیوتیک لوپراکس داد هر 12 ساعت خدارو شکر دیگه خوب شد
عزیزم اولا ممکنه از دندونش باشه دوما هر تبی از عفونت نیست خیلی مواقع نوع ویروس ممکنه جوری باشه که تب در بدن باشه ولی عفونت نه آنتی بیوتیک بیخودی نده وقتی دکتر توی گلو و گوشش رو میبینه و عفونت نمیبینه پس آنتی بیوتیک نده
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!