2777
2789
عنوان

دما ۴۵درجه ست و ما برق نداریم همچنان

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
خواهرم شیرازه الان تو حیاط نشسته بودن زیر سایه درخت چایی میخوردن اینجا زیر سایه درخت یخم نمیتونی بخو ...

اره چندسال جنوب بودم افتضاح خیلی میگم گرمایی نشین یه شربت ابلیموخنک درست کن باخاکشیر اسی موادفریزرت خراب نشن دختر

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدامن مادرشوهرم سرمایی وهمیشه میره دوش میگیره ومیادبیرون تاکولروهم میزنی ازخساست میگه واییییییی ...

بگو گرمم میشه تحمل گرمارو ندارم این دیگه کیه میخوای کجا ببری این همه خساست

بگو گرمم میشه تحمل گرمارو ندارم این دیگه کیه میخوای کجا ببری این همه خساست

میگم بخداعین خیالش نیست نمیدونم ازعمدانجام میده نمیدونم چه مرگشه بدبختی هم اینجاست که شوهرم گرمایی شدید میریم اونجاتوبگواون دیوارای خونه به صدادرمیان ولی شوهرم هیچی نمیگه سکوت مطلقه من عقدبودم انقدرگرمم بودافتاده بودم روخونریزی خونه مادرشوهرم رفته بودم تاچهل روزبعدش بندنمیشد اگه هم شوهرم کولرودوباره روشن کنه میگه این کولراهمشون مریضیه الان سرتون دردمیگیره الان نم میره تواستخووناتون اونوقت خودش میره توحمام بدون سوتین وپیراهن میادبیرون وسینه های خوشگلشوبه نمایان میذاره یکساعت همینجورچرخ میخوره توخونه دوساعت بعد دوباره میره حمام همونجور☹☹☹

گاهی انسانم آرزوست