2777
2789
عنوان

دندونم توپشم خودم گیرکرده دوجون گرفتارم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 37 پست
شوهرت می‌دونه دختره رو میشناسی؟

اره دیشب بهش گفتم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خب بچت را با خودت ببر یعنی چی که شماها خودتون را رابین هود کردین مگه مجبوری وقتی نمیتونی تحمل کنی بم ...

من خودم زیر دست نامادری بزرگ شدم چمن زجری کشیدم که نمیخوام هیچ احدی تجربه کنه چه برسه به بچه خودم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میان بجای اینکه قربانی صدقت برن و بری چند بار بهم گفتی عزیزم میگه اونا جاشون ساعتتیه ولی من دارم ...

شاید دچار افسردگی بعد از فوت مادرش شده

برو پیش مشاور راهکار میذاره جلو پاتون

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
شاید دچار افسردگی بعد از فوت مادرش شده برو پیش مشاور راهکار میذاره جلو پاتون

سه ساله گذشته هرچی گفتم هرچی باهاش حرف زدم قول نکرد 

ببین مردا فک میکنن همین که واسه تو وزندگی شما کار میکنن یعنی همه تلاششون کردن واینکه چهارتا قربون صدقه اون خانم برن ویه شارژ بفرستن سرگرمی هست

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
ببین مردا فک میکنن همین که واسه تو وزندگی شما کار میکنن یعنی همه تلاششون کردن واینکه چهارتا قربون صد ...

خب یعنی بااین ذهنیت بایدچیکار کنم باید بشم یه زنی که کور و کر و لاله بهینه بهشون بزرگ کنه بخاطر اینکه نه خانواده ای داره نه جایی واسه رفتن

میگم ببرش یعنی نزار زیر دست کسی باشه 

دلم می‌خواد بچمو بدم دست صابخونمون خودمم برم تو حموم بکشم 

ببین این موضوعی نیست که بشه با صبوری حلش کرد  واقعا فقط باید پارش کنی...

به دختره هم زنگ بزنم جواب نمیده زورم به کدومشون برسه که پارشون کنم 

من فکر کردم پشمت رفته لای دندونت عنوانت چرا اینجوری بود؟؟بعدشم چجوری اینقدر وقیح و گستاخ شده بهت میگه دلم میخواد پیام بدم لاشی ترین مردها هم همچین جراتی ندارن کو‌...نشو...ن پاره ست بخوان همچین حرفی بزنن

خب یعنی بااین ذهنیت بایدچیکار کنم باید بشم یه زنی که کور و کر و لاله بهینه بهشون بزرگ کنه بخاطر اینک ...

شوهر منم همین بود عزیزم هرچی میگفتم بدتر میکرد 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
دلم می‌خواد بچمو بدم دست صابخونمون خودمم برم تو حموم بکشم 

دیگانه بازی درنیار دختر اونجوری بچه بدتر اذیت میشه که بعد هم بزرگ شد بهش میگه مامانت رانی بود خودش را کشت و وقتی این کار را کردی فکر میکنی دلش برات میسوزه نه والا هنوز هفتمت نشده‌ زن میگیره اونا که خودت را میخوای بکشی ازش جدا شو خب این همه زن جدا شدن مردن تنهایی نه والا تازه میگن فکرمون آزاد شده خدا کل جهان را جفت آفریده ککه کاری بعضی ها را نمیدونه آدم چی بگه