2777
2789
عنوان

دندونم توپشم خودم گیرکرده دوجون گرفتارم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 37 پست
من فکر کردم پشمت رفته لای دندونت عنوانت چرا اینجوری بود؟؟بعدشم چجوری اینقدر وقیح و گستاخ شده بهت میگ ...

عنوانم یه ضرب المثل بود …میگه جواب هرکی دلم بخواد میدم جواب هرکیم نخوام نمیدم …بهش میگم منو تو به عنوان زن و شوهر کلا درطول شبانه روز نهایت پنج دقیقه حرف بزنی ولی با اون نیم ساعت بیست دقیقه یه ساعت 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
شوهر منم همین بود عزیزم هرچی میگفتم بدتر میکرد 

خب بعد چیکار کردی چیشددرست شد

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دختره هم زنگ بزنم جواب نمیده زورم به کدومشون برسه که پارشون کنم 

هر دوتارو

شوهرتو در درجه اول

حس میکنم از لحاظ مالی هوای اون دختره رو داره دختره برا همین باهاش در ارتباطه

ببین باید اونقدر وحشی بشی ازت بترسه این چیزی نیست که آدم بتونه با کنار اومدن درستش کنه 

بهش بگو تو برای دلخوشی گوه خوری میکنی که روحیه ات عوض شه اونوقت من باید هر روز حرص و جوش بخورم روحیه ام داغون بشه؟ بگو دیگه خسته شدم

ببین به خودت برس خیلی زیاد

لباس بخر آرایشگاه برو یجوری باش که بترسه که نکنه توام این کارو بکنی

شوهر منم آشغال بود..

حامی نداشتم

بچه هم داشتم

نذر کردم و سپردم به خدا..

خدارو شکر خدا دستمو گرفت و کمکم کرد آدم شه..

به نیت ۵تن هر هفته نذری میدم.. یا پول نقد یا نون یا هرچی به ۵ نفر فقیر..

از روزی که نیت کردم نذری دادم.. بعد چند ماه دیدم خیلی تغییر کرده و مثل قبل نیست.. نم نم دیدم آدم شده و گو.. کاری هاش و جمع کرد

درکل دخترا برای ۲چیز میمونن با یه آدم

اولی عشق و ازدواجه 

دومی پول و مادی

شوهر تو که زن و بچه داره قطعا طرف برای ازدواج روش حساب نکرده

پس میمونه مادی..

شوهرت به دختره پول میده اینو کنار خودش نگه داره وگرنه خل و چل نیست باهاش بمونه که بیخودی

خرج بنداز رو دست شوهرت که پول برای یکی دیگه نداشته باشه

شوهر منم آشغال بود.. حامی نداشتم بچه هم داشتم نذر کردم و سپردم به خدا.. خدارو شکر خدا دستمو گرفت ...

خداروشکر خوشحال شدم 

دلم می‌خواد بچمو بدم دست صابخونمون خودمم برم تو حموم بکشم 

هیچ وقت حتی فکر خودکشی هم نکن خودت میگویی زیر دست نامادری سختی زیاد کشیدی چطور دلت می یاد بچت بخواهی تو این دنیا بی درو پیکر تنها بزاری دیگه بچه نیار ولی برا همین بچه هر کار می تونی انجام بده سعی کن مستقل بشی درامدی داشته باشی