2777
2789

اول که شوهرم بعد فوت مامانش کلا عوض شدبعدم که بارها شماره چندان زن تو گوشیش دیدم که بهش پیام میده هربارگفتم علاوه برکتکی که خوردم مقصرم بودم که گفتم چرا بهشون پیام میدی الانم که بخاطر بچم نمی‌دونم چیکار کنم نمی‌تونم‌جدا هم بشم چون خانواده ای پشتم نیس دردمم نمیتونم به کسی بگم دیشب تا لب دریا رفتیم اومدیم اونم حوصله سررفته بود بهش گفتم بریم سر کاربود اومد خونه آزوقه‌ی اومد یکسره داشت پیام میداد تا رفتیم بیرون بعدم سر عکس گرفتن که چرابدافتادم و تو خل وچلی و این حرف‌ها …شوهرم کارگره ولی چندماه پس انداز کرده بود برام گوشی خریده بیشترازحدمعمول سرکار میمونه بخاطر زندگیمون ولی درک نمیکنم چرا به یه زن بجز من پیام میده ..میگه چون دلخوشی ندارم میگه دلم میخواد

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
سخته هیج درذی بزرگتر ازخیانت نیست ولش کن و برو اگر غیر قابل تحمل

بخاطر بچم نمیتونم 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته هیج درذی بزرگتر ازخیانت نیست ولش کن و برو اگر غیر قابل تحمل

بارها خواستم خودکشی کنم ‌چرا بعضی زن‌ها و دخترا اینقدر پست هستن که بدون اینکه فکر کنن سر زندگی بقیه چی میاد راحت به یه مرد متاهل زنگ میزان و پیام میدن ‌من شماره و اسم و فامیل دختره رو هم دارم ولی نمیتونم کاری کنم 

بنظرم اینقدر براش دلبری کن و خوب باش که اون زن ها از چشمش بیوفتن

چقدر دیگه دلبری کنم دیگه خودم نیستم ازبک باب طعبش بودم

عنوان رو نمی‌فهمم 😑 

یعنی بخاطر بچم نه راه پس دارم نه پیش

انگاری که دلگرم نیست ببین مشکل از کجاست. شما با هنر زنانه ای که داری میتونی متوجه بشی. البته در این ...

بهش میان بجای اینکه قربانی صدقت برن و بری چند بار بهم گفتی عزیزم میگه اونا جاشون ساعتتیه ولی من دارم برای تو وژندگیمون تلاش می‌کنم ‌گفتم اگه ساعتیه پس منی که میدونم حال من این وسط چی میشه ‌

بخاطر بچم نمیتونم 

خب بچت را با خودت ببر یعنی چی که شماها خودتون را رابین هود کردین مگه مجبوری وقتی نمیتونی تحمل کنی بمونی همیشه بدون هيچ کس هم نباشه خدا هست ولی اول سعی کن شوهرت را درست کنی با سیاست یا با تهدید

برو تهدیدش کن یا به بابا یا داداش دختربگو تا زندش نزارن اشغالو

نمیتونم توصیه شهرغزیب با بچه کوچکی چیکار کنم کجا برم