2777
2789
عنوان

قراره خونه مادر شوهرم زندگی کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 63 پست

البته انشالله که شما درطول همون یکسال خونه دار شید و برید و زندگی پیش مادرشوهر و خونه مستقل خودتون خوشبخت باشید و بی دغدغه 

تنهایی مرگ آورست، غربت طاقت فرساست، حالا منو تنهایی و غربت محکوم به زندگی در سرزمین آب ، خاک و آهن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دوباره ازدواج کردید  چ تصمیم سختی  الهی خوشبخت بشید

بله خیلی همودوست داشتیم شوهرم برگشت وگفت پشیمونه وزندگیمونوبسازیم هردومون افسرده شده بودیم ولی برگشتیم ممنونم عزیزم انشالله همه خوشبخت وسالم وعاقبت بخیرکنارهم زندگی کنیم❤

گاهی انسانم آرزوست
قانونی نمیشه؟

فک کنم همون برگه رو باید ببری ثبت اسناد ی مهر بزنه ، از محضر هم میتونی سوال کنی

تنهایی مرگ آورست، غربت طاقت فرساست، حالا منو تنهایی و غربت محکوم به زندگی در سرزمین آب ، خاک و آهن 
عزیزم به نامزدت بگو ۱سال دیگه که خونه خریدی باهم میریم زیر یه سقف 

آخه نمیشه تو این دو سال کم مونده کارمون ب طلاق بکشه خونواده ها راه نمیان

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"
چجوری نزارم 

اول اینکه شوهرت بایدپشتت باشه.مثلاازت پرسیدن کجامیری بگـوبیرون کاردارم کامل نیازنیس توضیح بدی.بابگوخریددارم.جایی خواستی بری گفتن این موقع?یاگفتن بری چیکار?بگوهمسرم درجریانه.این ینی به شمامربوط نیس

دلیلشو هم بگین 

وقتایی که شوهرم خونه هست همش مادر شوهرم میاد میشینه تعریف کردن نمیگه شاید اینا بخوان یه ساعت با هم تنها باشن. هر چیزی که تو یخچال بزارم تا تمومش نکنه دست بردار نیست تا در خونه هم بخوام برم فورا میپرسه کجا میری با گوشی حرف میزنم میاد  فالگوش میشینم فیلم نگاه کنم اونم میاد پای فیلم فورا خوابش میبره خرو پف میکنم مجبورم تی وی خاموش کنم برم تو اتاق  وووووووو 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
وقتایی که شوهرم خونه هست همش مادر شوهرم میاد میشینه تعریف کردن نمیگه شاید اینا بخوان یه ساعت با هم ت ...

از همه بدتر من فقط وقت خوابیدن با شوهرم تنها میشیم در غیر اینصورت همش مادرشوهرم پیشمون.. تو همه صحبت کردنای ما هم شریک میشه نظر میده دخالت میکنه. از تمام رمز و راز زندگی زناشویی ما هم خبر داره دیگه یه مزاحم همیشگی. 

وقتایی که شوهرم خونه هست همش مادر شوهرم میاد میشینه تعریف کردن نمیگه شاید اینا بخوان یه ساعت با هم ت ...

این مثلا من وقتی میرم خونشون مارو تنها میزاره یا نوشو نمیزارع بیاد پیشمون 

اینم اونطوره ینی؟

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"
این مثلا من وقتی میرم خونشون مارو تنها میزاره یا نوشو نمیزارع بیاد پیشمون  اینم اونطوره ینی؟

ما هم دوره نامزدی عقد همینجوری بود چند ماه بعد عروسی شد مزاحم همشگی.. یه چیزی هم بهشون بگی بدشون میاد

من که پیرشدم سراین مساله به منم گفت یه سال ولی شدهفت سال.مادرشوهرم بااینکه خالم بودخون به جیگرم کرد ...

و همینطور خاله ی یی معرفت من

آخر مادر شوهر بازی رو در آورد

خدا از سر تقصیراتش بگذره

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐