2777
2789
عنوان

قراره خونه مادر شوهرم زندگی کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

شوهرم هر موقع می‌ره سرکار یا برمیگرده اول اونجاست ی سره خواهر شوهرام میان خونه مامانشون صداشون صبح تا شب تو گوشمه همین الان دلم میخواد خودمو بکشم چون صداشون می‌شنوم حالم بد میشه دیگه تحملم تموم شده شوهر بیشعور نفهم بدجنس دارم   قول داده بود بزاره درسمو بخونم الان میگه نه باید بچه بیاری چون مامانش میگه . اگه ی روز سر نزنه مامانش شاکی میشه . بچه های خواهراشو همیشه میاره بالا مامانم معذبه نمیاد خونم هیشکی نمیاد خونم چون شوهرم نمیزاره حتی خونه خاله هام برم تنهایی حق ندارم جایی برم همه ی اینا به کنار ولی تو ی ساختمون بودن از تو خیابون خوابیدن بدتره انشالله بهترین ها نصیبت باشه