2777
2789

از اول تعریف کنم براتون لطفا منطقی راهنمایی کنید و فک کنید اگ خودتون جای من بودید چیکار میکردید: عید متوجه یه چت تو تلگرام شوهرم شدم اولش انکار کرد و گف کسی نی رفیقمه و اینا منم میگفتمش چرا رفیقت تغییز جنسیت داده اسمشو گذاشته اتی؟؟؟ اونروزم خونه مادرشوهرم بودیم و مهمونم داشتن .نمخواستمم فعلا کسی بفهمه تا موضوعو ا زبون شوهرم بفهمم

خلاصه ازون انکار از من اصرار میگفتمش مگ نمیگی من اشتباه دیدم رفیقمه خو نشونم بده نشونم نمیداد میگف بهم اعتماد نداری میگفتم ن نشونم بده ک اصلا نشونمم نداد مادرشوهرم صدام زد ک سفره اینا بندازیم فرصت گیر اورده بود و چتارو پاک کرده بود.. من ب خواهرشوهرم تو اشپزخونه گفتم چون خیلی باهم راحتیم و طرفدار منه و تا الان خدایی طرف حقو گرفته و بی انصاف و بدجنس تیس گف غلط کرده بیشعور و اینا مادرشوهرمم فهمید ولی چیزی نگف 

خلاصه دوباره برگشتم پیش شوهرم گف این دوس دختر قبلیم بوده و منم ک شمارمو عوض نکردم بهم پیام داده و ول کنم تیس بهش گفتم متاهلم هرازگاهی پیام میده این دو سه سالع. هر دو سه ماهی یبار شایدم بیشتر پیام میده دلم تنگه برات دوست دارم و ا این حرفا

گفتم جرا تا الان بهم نگفتی و پنهون کردی؟ چرا چت کردی باهاش گف میگفتم تو حساس میشدی و ... بهونه های الکی میورد . گفت گفتمش دگ پیام نده تهدیدش کردم گفته باشه حالا اگ دوباره پیام داد بهت میگم تا چند روز سرد بودم باهاش و همش میکف بهذا کاری نکردم خیانت نکردم اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ترک نکن زن خرابا خونت میاره.

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

خب . بقبه اش و گذاشتی لایک کن

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

بازم خیانت 😐🥺

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...