2777
2789
عنوان

کسی برای درمان تنگی نفس راهی بلده؟😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 32 پست
پ قرص بخور😂

نه اینم نمیشه

یه راهی میخوام بدون قرص و بدون گوشت خرگوش و چیزای عجیب عریب

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خون خرگوش و برای آسم میخورن نه گوشت 

🤢🤢🤢🤢🤢

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
😂😂 خوب شدی؟ تا چند وقت طول کشید؟

تا وقتی تو محیطی ک تازه رنگ کردن نباشم اره خوبم از بچگیم اینطوری بودم تا حالا دوبار رنگ کردن عین دوبارش خونه مادربزرگم بودم همش 

تا ی هفته اینطورا ک کلا بوش بم نخورد خوب شدم کم کم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
عزیزم خون خرگوش و برای آسم میخورن نه گوشت 

دیگه بدتر 

نکنه خوردی؟؟؟؟؟؟؟

آفرین اکلیلی خونشو حواسم نبود خون داغشو سردم نه

اره همون موقع ک میکشن همون لحظه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
من حساسیت دارم ب بو رنگ و اینا بعد ی مدت خونمون و داشتن درست میکردن خیلی بد بود رفتم دکتر گف با ماه ... : /discussion/topic/11396431/%da%a9%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%aa%d9%86%da%af%db%8c-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d8%b1%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%a8%d9%84%d8%af%d9%87?postId=297453082

از کجا فهمیدی دیافراگمی فعاله؟

یعنی چی؟

دیگه بدتر  نکنه خوردی؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا من حاضرم بمیرم ولی از این حرکتا نزنم چون اگ میخوردمم بعدش قطعا سکته میکردم😐😂 

ولی خب داییم بچه بود خیلی کوچیک بوده آسم داشته بهش دادن کلا خوب شده 

تازه گوشتم نه خون داغ خرگوش 😅 عنابم خوبه ولی باید مرتبا بخوری هر روز

دومی رو امتحان میکنم

نه بابا من حاضرم بمیرم ولی از این حرکتا نزنم چون اگ میخوردمم بعدش قطعا سکته میکردم😐😂  ...

منم .هیچ جوره نمیتونم بخورم.........

از کجا فهمیدی دیافراگمی فعاله؟ یعنی چی؟

ببین قفسه سینت کجاس  پایین سمت راست 

یکم پایین نه خیلیا اخرین استخونی ک حس کردی اونجاس 

سعی کن اصلا با ریه ات کار نکنی یعنی هوا نبر تو ریه 

بدون اینک قفسه سینت تکون بخوره سعنی کن هوارو بدی اون سمت بعد اگه درست بتونی انجام بدی اون قسمت میاد بالا 

بدون اینک ذره ای ریه ات بخاد کاری کنه ها 

من دکتر خودش اومد یادم بده دید اوکی ام فعاله برام وگرنه باید تمرین کنی 

ببین قفسه سینت کجاس  پایین سمت راست  یکم پایین نه خیلیا اخرین استخونی ک حس کردی اونجاس&nb ...

اها یعنی موقع نفس کشیدن اون قسمت جلو عقب میره نه اینکه قفسه سینه جلوعقب بره 

اره میشه بیشتر وقتا همینجوری نفس میکشم