bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عنوان کسی برای درمان تنگی نفس راهی بلده؟😐😐😐 840 بازدید | 32 پست اسم نیست بخاطر الرژیه دکتر رفتم اسپری میزنم ولی تاثیری نداره زیاد خودتون یا اطرافیانتون یه راهی امتحان کردین که جواب بده؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏 1402/04/03 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 گوشت خرگوش بخور عمراااااااااامن گوشت گوساله هم بزور میخورم! (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 من حساسیت دارم ب بو رنگ و اینا بعد ی مدت خونمون و داشتن درست میکردن خیلی بد بود رفتم دکترگف با ماهیچه اصلی تنفست نفس بکش تمرین داد گف برا تو فعاله بخاطر همین راحت میتونستم باهاش نفس بکشم تو ام یاد بگیر با اون نفس بکش خیلی بهتره گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11860 تو حالت سجده بمون نفس عمیق بکش،،ریه هات پر و خالی کنامیدوارم کمکت کنه
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 من حساسیت دارم ب بو رنگ و اینا بعد ی مدت خونمون و داشتن درست میکردن خیلی بد بود رفتم دکتر گف با ماه ... اره منم به بوی رنگ و اسپری اینا الرژی دارم منظورت تنفس دیافراگمی هست؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
alo021سابق عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 9483 عمراااااااااا من گوشت گوساله هم بزور میخورم! دعوای درد آسم و تنگی نفسه نیستمتون ، نه همتون بیشترتون
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 تو حالت سجده بمون نفس عمیق بکش،،ریه هات پر و خالی کن امیدوارم کمکت کنه برای تنگی نفس جوابه؟ امتحان کردی؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 دعوای درد آسم و تنگی نفسه اصلا فکرشم نکن😂 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11860 برای تنگی نفس جوابه؟ امتحان کردی؟ میگن باید از حجم ریه ت استفاده کنی دیگه،،نفس عمیق این کار و میکنه
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 اره منم به بوی رنگ و اسپری اینا الرژی دارم منظورت تنفس دیافراگمی هست؟ وایی اره اسمش یادم رف 😂 گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 میگن باید از حجم ریه ت استفاده کنی دیگه،،نفس عمیق این کار و میکنه ممنون امتحان میکنم (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 گوشت خرگوش بخور عزیزم خون خرگوش و برای آسم میخورن نه گوشت گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊
alo021سابق عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 9483 اصلا فکرشم نکن😂 پ قرص بخور😂 نیستمتون ، نه همتون بیشترتون
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 وایی اره اسمش یادم رف 😂 😂😂خوب شدی؟ تا چند وقت طول کشید؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏