bagbehesht مدیر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عنوان کسی برای درمان تنگی نفس راهی بلده؟😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 32 پست اسم نیست بخاطر الرژیه دکتر رفتم اسپری میزنم ولی تاثیری نداره زیاد خودتون یا اطرافیانتون یه راهی امتحان کردین که جواب بده؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏 1402/04/03 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_اکلیلی2 عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2832 اها یعنی موقع نفس کشیدن اون قسمت جلو عقب میره نه اینکه قفسه سینه جلوعقب بره اره میشه بیشتر وق ... اره دقیقا منم چون قبلش والیبال میرفتم اوک بودم این برا موقعی ک نفست میگیره یا زیاد بدویی پایین شکمت تیر میکشه برا اونموقع محشره گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... ! 🕊
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 اره دقیقا منم چون قبلش والیبال میرفتم اوک بودم این برا موقعی ک نفست میگیره یا زیاد بدویی پایی ... ممنون🧡 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
پری_سابق عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 413 نه بابا من حاضرم بمیرم ولی از این حرکتا نزنم چون اگ میخوردمم بعدش قطعا سکته میکردم😐😂 ولی خب داییم ... سلام عزیزم خوبین ؟نمیدونی که بعد اینکه خون و دادن بهش چند وقت بعد اثر کرده ؟