2777
2789
عنوان

دیشب یکی افتاد دنبالم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 188 پست
کلا ۱۲ شب به بعد تو ایران برا پسرها هم خطریه من همیشه میرم بیرون سه چاقو همرامه

آره خوب میکنید

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف مزاحمتون شده هیچ دلیلی نداشت ک دلتون بسوزه،. حالتون خوب نبود یعنی حالت عادی نداشتید؟ یعنی مصرف د ...

هعی چیکار کنیم ما دلمون واسه کسایی که نباید هم میسوزه

نه مصرف چیه بابا اهل این حرفا نیستیم از لحاظ روحی خوب نبودیم😂

هعی چیکار کنیم ما دلمون واسه کسایی که نباید هم میسوزه نه مصرف چیه بابا اهل این حرفا نیستیم از لحاظ ...

پسرا مزاحم شدن چشاتون ببندین  فریاد بکشین فقط تا میتونین خجالت میکشن مطمعن باشین

پسری از جنس الماس کوه نور

تازگیا چقدر میگیرن ، دیشبم تو اتوبان بود دیدیم ی دختر پسررو از تو ماشین گرفته بودن :/ 

اونوقت ما چند سال پیش کل محلمون و با دوستم دویدیم باز ولکن نبودن اخر اومدم برم تو حتی طرف تا زنگمونم دید 😑

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

چونکه خرن ،حیضن، تخم حرومن ،عنترن،نکبتن،مریض روانی هستن، بیشرفن، فکر ناموس خودشون نیستن بی غیرتا دنبال دختر مردم میرن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚