2777
2789
عنوان

دیشب یکی افتاد دنبالم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11420 بازدید | 188 پست
باورت میشه چند سال پیش روز عاشورا چند تا پسر با موتور افتاده بودن دنبالمون؟😐 تازه شهر خودمونم نبود ...

😂😂😂😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

واقعا بخاطر همچین مزاحمتی گرفتنشون؟؟ایول ب احساس مسئولیتشون  بعضی پلیسا تو مزاحمت و دعواهای خی ...

وقتی حرمت پلیس راشکستن وخیلی هاشهیدشدن اوناهم دیگه احساس مسیولیت ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هنوز هیچی نشده رفتی تو داغ ترین تاپیکا😨😨😨

میشه یه صلوات برای حاجت دلم بفرستی دوست خوبم انشاالله به حاجت دلت برسی یه صلوات که وقتتو نمیگیره قربونت برم 😍
تعقیبش میکنی؟ 😃

نه از ظهر تو هر تاپیکی رفتم اون آقا بود

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
چونکه خرن ،حیضن، تخم حرومن ،عنترن،نکبتن،مریض روانی هستن، بیشرفن، فکر ناموس خودشون نیستن بی غیرتا دنب ...

همه ی همه شو خوندم😂

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
اره جدیدا خوب شده وضعیت😂

کجاش خوبههه 😂 میدونی چ استرسیههه 

مارو ی بار ی بسیجیه دید افتاد دنبالمون تا چند وقت اصن تو حال خودمون نبودیم اینجوری ک دیگ بدتره 😐😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
مدرسه من تعطیل شده بیکارم میام اینجا 😎

اهاااا کلاس چندمی

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید