2777
2789

هر روز داریم میشنویم ولی متاسفانه خبرشون پخش نمیشه

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيلي از خانومهاي همين جا گفتن باباش خوب كاري كرد دختري كه دوست پسر داره رو بايد سرش رو بريد

ديروز هم تو يه تاپيك گواهي بكارت يه خانوم ميگفت دختري كه بكارت نداره رو اگر باباش سرش رو نبره بي غيرته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

میخواستم برم عروسی یه بنده خدایی که اصن بنظرم نسبتی باهام نداره بهم گف چادر سرت کن برو عروسی😐

اخه چاددررر تو عروسییی؟؟؟منم جوابشو ندادم بنده خدا نمیدونم چی زده بود

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 

غیرت به ضرب و شتم نیست 

غیرت به نوع نگاه ادم ها به هم هست و هم زن و هم مرد میتونن بهم تعصب درست داشته باشن نه تعصب الکی 

چرا موهات بیرونه ، چرا مانتو و لباست کجه ، مرد با غیرت مردی که زنش بهش تکیه و اعتماد کنه و بتونه مشکلاتش رو بهش نگه نه از ترس از غیرت دروغش ازش پنهان کاری کنه

خيلي از خانومهاي همين جا گفتن باباش خوب كاري كرد دختري كه دوست پسر داره رو بايد سرش رو بريد ديروز ه ...

چقد وحشتناکن این خانما

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید