2777
2789
میدونم تو یه سنیه که داره اعضای بدنشو میشناسه و چون تا الان مای بی بی بود براش تازگی داره ولی نمیخوام براش بشه عادت سعی میکنم زیاد بهش نگم دست نزن که حساس شه . معمولا تا میبینم دستش به شورت یا شلوارشه یه چیزی میدم دستش یا یه کاری ازش میخوام انجام بده تا فراموش کنه ولی خودم اعصابم ریخته بهم. اگه بتونم میخوام براش خمیر بازی درست کنم تا بیشتر با دستاش سرگرم شه ولی خب بازم کلافم
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
کاری که میکنی عالیه فقط سرگرمی حتی شده وقتی چیزی دم دستت نیست،صداش کن دالی بازی کن یعنی فقط ذهنش منحرف بشه
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از پوشک گرفتن طبیعیه پسرمنم همین طور بود منم کلافه شده بودم،ولی اصلا به رو خودت نیار یه مدت دیگه از سرش میفته
برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات "" اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم""
حتما امادگیشو نداره یکدفعه بزار برای بعد تعطیلات اینجور اذیت میشی چون تا الان همکاری نکرده تو عید هم مهمونی رفتن و سفر برات سخت میشه بزار بهد تعطیلات هم پسر بزرگ تر شده هم دیگه جایی نمیری
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم