2777
2789
عنوان

باردارم و نمیدونم چیکا کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 50 پست
خب چرا مگه مشکلی باهم دارین یا کاری کرده؟

نه مشکلی نداریم اما خیلی عاشقانه ام نیس رفتارامون حس میکنم مث ایناییم که به هم عادت دارن و بچمونم از رو عشق نیس از روتینه زندگیه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری اینجوری شدی طبیعی هست

اععع ینی خوب میشم؟ عشقمون بهتر میشه؟

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
نه مشکلی نداریم اما خیلی عاشقانه ام نیس رفتارامون حس میکنم مث ایناییم که به هم عادت دارن و بچمونم از ...

از قبل بارداری هم همین حس رو داشتی؟

فکرای منفی رو بزار کنار

الحمدلله علی کل حال
چقدر نفوس بد میزنی.تلاش کن برای زندگی ات

خب حس میکنم اونقد عاشق شوهرم نیستم که بگم همه عمر باهاش میمونم😑😑

از قبل بارداری هم همین حس رو داشتی؟ فکرای منفی رو بزار کنار

اره قبلشم حس میکردم این مرد اون عشق رویاییی که دنبالشم نیس اما چون کرد معقولیه اهل زندگیه ادامه میدم 😐

بچه اس که ب باباش مطمعن نیستم اخه ب چ درد میخوره 

به چیزی مشکوک شدی؟ببین هیچکس آینده دو ندیده دوستم موقع زایمانش شوهرش با سرویس طلا و گل رفت بیمارستان پسرش ۶ سالشه طلاقش داد رفت دنبال یه دختره دیگه آدما یه جور نمیمونن برعکس اونی که خطا میکنه سرش به سنگ میخوره و خوب میشه توکل به خدا کن هیچکی آینده رو ندیده

اععع ینی خوب میشم؟ عشقمون بهتر میشه؟

گفتم که عزیزم، تو بارداری بعضیه به شوهرشون ویار دارن، حالشون بد میشه، بچه بیاد همه چی برمیگرده مثل قبل میشه، نگران نباش، الان به خاطر هورمونات هست

نترس عاشق میشی😂البته هورمونات بهم ریخته طبیعیه

😂😂😂😂 خدا کنه کلا از اولم خیلی عاشقش نبودم فقط چون بدرد زندگی میخوره جواب دادم نمیدونم چرا😐😐

به چیزی مشکوک شدی؟ببین هیچکس آینده دو ندیده دوستم موقع زایمانش شوهرش با سرویس طلا و گل رفت بیمارستان ...

نه موضوع خطا کردن نیس من چون از اول عاشقانه ازدواج نکردم و سنتی بود بعدم عاشقش نشدم حس میکنم بچه دار شدنمون کار اشتباهیه 

نه اینجوری نگو مطمعن باش همه چی درست میشه فکر میکنی همه ما عاشق و معشوقیم 

اخه من قبل ازدواج رابطه ی عاشقانه داشتم این رابطم مث اون نیس😐 اونجا دلم ی حال دیگه داشت اینجا اونجوری نیستم انگار فقط دارم ادامه میدم

نه موضوع خطا کردن نیس من چون از اول عاشقانه ازدواج نکردم و سنتی بود بعدم عاشقش نشدم حس میکنم بچه دار ...

ما اولش عاشق بودیم خودمون همدیگرو انتخاب کردیم بعد ازدواج همه چی بهم ریخت شوهرم برعکس شد از توهین تا کتک کاری.اینم از اول عاشق شدن شوهرم روزی هزار بار میگفت افتخار میکنم تو زنم شدی خدا چقدر دوستم داشت دیوونه شد بله بهش گفتم ولی بعدش چی همه چی عوض شد

ما اولش عاشق بودیم خودمون همدیگرو انتخاب کردیم بعد ازدواج همه چی بهم ریخت شوهرم برعکس شد از توهین تا ...

ینی میگی اینکه ازدواج چ مدلی باشه مهم نیس خب پس عشق چی میشه