2777
2789
عنوان

باردارم و نمیدونم چیکا کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست

طبیعیه بخاطر شرایطت هست منم همش گریه میکردم چون شدیدا ویار داشتم حتی تا روز زایمان بعد من عادت داشتم همیشه رو شکم بخوابم این ۹ماه اصلا درست نخوابیدم کمر درد شدید داشتم خیلی زجر کشیدم و اصلا نتوستم لذت ببرم ولی الان میگم همه اینا می ارزه به هر ثانیه کنار دخترم بودن ایشالا که بچتو صحیح و سالم بغل بگیرم به این فکر کن که یه جوجه ناز و خوشکل تو وجودته که خیلیا برای داشتنش کلی غصه میخورن عزیزم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
طبیعیه چون تجربه نداری میترسی از پسشبر نیای ولی دنیا بیاد درس میشی

خب من از زندگیمم مطمعن نیستم نمیدونم اصن از همسرم باردار شدم کار درستیه یا نه با اینکه مشکل خاصی نداریم اما حس میکنم اونقدرا ام حس عشق بینمون نیس ی زندگی روتین داریم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتته؟ حالت تهوع داری؟

الان تو ماه سومم نه زیاد تهوع ندارم بیشتر احساس سنگینی معده دارم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
هورمونات بهم ریخته عزیزم آرامش خورتو حفظ کن و به اون فسقل فک کن

ب اون فک میکنم که بیزار میشم از زندگی

الان تو ماه سومم نه زیاد تهوع ندارم بیشتر احساس سنگینی معده دارم

درست میشه غصه نخور، مخصوصا وقتی تکون هاش رو حس کنی و ببینی.

بچه عشق تو زندگی رو بیشتر میکنه

الحمدلله علی کل حال
جای من بدبخت بودی چیکار میکردی؟؟؟؟؟؟؟

چرا اخه ؟

طبیعیه، هورمونات بهم ریخته، منم هیچ حسی نداشتم، بچم به دنیا اومد یکی دو روز بعد عاشقش شدم، همه چیزم ...

خب مشکل اینه من فک میکنم حتی پدرشم خیلی دوس ندارم ی زندگی معمولی داریم خیلی عاشقانه نیس 

به این فکر کن بچه به دنیا میاد کلی باهاش حالت خوب میشه و عشق میکنی

بچه اس که ب باباش مطمعن نیستم اخه ب چ درد میخوره 

میتونی بیای پیوی؟؟؟

اره پیام بده

درست میشه غصه نخور، مخصوصا وقتی تکون هاش رو حس کنی و ببینی. بچه عشق تو زندگی رو بیشتر میکنه

من حس میکنم اگه ی روز بخام جدا شم و بفهمم انتخاب همسرم اشتباه بوده چی بچه بدبختو چیکا کنم