2777
2789
عنوان

امروز شاهد یه کودک همسری خیلی خجالت آور بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست
کثافت گرفته دنیارو کجای کاری تازه میخوان تو کشورای اروپایی پدوفیلی رم جزو ال جی بی تی قانونی کنن میگ ...

بچه آخه چی حالیشه .. فک میکنن ازدواج فقط آرایش و لباس عروسه 

فک میکنن شوهر کنن شوهره همه چی میخره واسشون و دیگه درهای خوشبختی باز میشه 🤦🤦

تو خیلی از کشور های دنیا غیر قانونیه و بعید می‌دونم قانونی بشه 

فقط تو کشور های اسلامی ی چیز عادی و قانونیه 

یه بنده خدا از آشناهای دور ما هم دخترش ۱۴ سالشه(قدش بلنده ۱۶۵ اینا و درشته) با افتخار داشت میگفت دوت ...

این دختر خیلی ریزه بود

بخدا دقت کردم حتی سینه هاشم کامل رشد نکرده بود و کوچیک بود

🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه خیلیاشون خانواده هاشون به خاطر فقر با پول معاوضه میکنن یا بدتر به خاطر اینکه خرجی یه نفر کم ...

مشکل اینجاست خانواده های پولدار نمیزان جمعیتم که داره به فنا میره دهه هشتادیا فقط ۲ میلیون نفرن دهه هفتادو شصت نزدیک ۱۰ میلیون نفر بودن هر کدوم 

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
دقیقا تو عروسی هرکی پسر مجرد داشت دنبال دختر ۱۳ _۱۴ ساله میگشتن براش خیلی خجالت آوره

روز به روز پیشرفت کنیم داریم پسرفت میکنیم. خانواده دختر و پسر هردو مشکل دارن. 

اینی که من میگم خانواده ی شریفی داره اما نمیدونم چطور راضی شدن بدنش به این

شاید باهم دوست بودن و مجبور شدن

ما تو مدرسه امون کلا هفتم بودیم 

دختره به خاطر اینکه پدر و مادرش اجازه بدن با دوست پسرش ازدواج کنه قرص خورد 13سالش بود

این دختر خیلی ریزه بود بخدا دقت کردم حتی سینه هاشم کامل رشد نکرده بود و کوچیک بود

منم خیلی دلم میسوزه این حالا درشته ولی خب دلیل نمیشه که شوهرش بدن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
دقیقا تو عروسی هرکی پسر مجرد داشت دنبال دختر ۱۳ _۱۴ ساله میگشتن براش خیلی خجالت آوره

همسایه ما واسه پسرش دختر ۱۳ ساله گرفته بود 

مامانم بهش گفته بود گناه داره دختر این سنی خیلی کوچیکه واسه ازدواج 

گفته بود به مامانم ما دختر این سن و سالی میگیریم واسه پسرامون که خودمون تربیت شون کنیم و اونجوری که می‌خوایم بارشون بیاریم 

من یه دوستی داشتم ۱۴ سالگی شوهر کرد خودش عاشق شد خودش خواست دوسال بعد طلاق گرفت ۱۸سالگی دوباره شوهرکرد ۲۱ سالگی طلاق گرفت ۲۳ سالگی شوهر کرد الان دوتابچه داره هم سن خودمه ۲۸سالشه ولی ازشوهرش راضی نیست ازسومی طلاق نمیگیره میترسه آواره شه چون باباش دیگه راهش نمیده

مشکل اینجاست خانواده های پولدار نمیزان جمعیتم که داره به فنا میره دهه هشتادیا فقط ۲ میلیون نفرن دهه ...

به فنا رفتن جمعیت در اثر به فنا رفتن خیلی چیز های دیگست

تا اون چیزا درست نشه این موضوع به صورت دستوری درست نمیشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شاید باهم دوست بودن و مجبور شدن ما تو مدرسه امون کلا هفتم بودیم  دختره به خاطر اینکه پدر و ما ...

نه اینو خود مادر داماد براش لقمه گرفته

دختره انقدر ساده بود تو روستا زندگی میکنن

🦦

اطراف مون زیاد دیدم زن و شوهرهایی ک هر دو شون تحصیلات عالیه دارن موقعیت اجتماعی پول و ..‌‌‌‌‌‌‌‌درحسرت ی بچه می سوزن و ندارن ک اگه داشتن میتونستن بدون شک بهترین زندگی رو براش بسازن   اون وقت بعضیام ک بچه دارن قدر نمی‌دونن همین دختر شاید اگر توی شرایط آموزشی خوب قرار می‌گرفت چ بسا ک برای خودش کسی میشد و خوشبخت ی منتظرش بود😞😞😞😞

یه جوری تربیتشون کنه یادشون بره قرار بود اینا تربیتش کنن😂

اونایی که سرکشن رو طلاق میدن 

اونایی هم که تربیت شده و مطیع هستن میمونن سر زندگی شون 

من آدم میشناسم تو فامیل با ۳۰ سال سن جرات رنگ کردن مو و نصب کردن اینستا نداره 

آنقدر که حساب میبره از شوهرش

سن۱۶ ازدواج کرده 

راست میگه تو شهرستانا بخاطر همین زود شوهر میدن ،دخترا با پسر غریبه فرار میکنن میرن زنداییم واسه شهرس ...

راست میگه رو کار ندارم. پدرومادر درست باشن و برای تربیت وقت بذارن اصلا همچین چیزی نمیشه. اون بچه نتیجه تربیت اشتباه همون پدرومادره. اینجا میان میگن بچه بیارین تربیت مهمه اگه تربیت مهمه بچه چرا باید تو سن کم تو فکر جنس مخالف باشه؟ پدرومادر چرا نباید حواسشون باشه بچشون چیکار میکنه تازه زمانی که دختره میخواد فرار کنه بفهمن چی به چیه؟