2777
2789
عنوان

امروز شاهد یه کودک همسری خیلی خجالت آور بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست
دختر همسایه ما 11 سالشه ( پدرشون معتاد بوده ترکشون کرده رفته،. مادرش هم تن فروشی میکنه و خونشو کرده ...

اینی که من میگم خانواده ی شریفی داره اما نمیدونم چطور راضی شدن بدنش به این

🦦
دختر همسایه ما 11 سالشه ( پدرشون معتاد بوده ترکشون کرده رفته،. مادرش هم تن فروشی میکنه و خونشو کرده ...

یکی میشه دختر ی آدم پولدار. با تمام امکانات یکی میشه دختر ی همچین خانواده ای هیی روزگار

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاها دیدم دخترا خودشون میخوان و دلیلشم به خاطر فضای مجازی خیلی زود با مسائل مختلف آشنا میشن و سری ...

قرار نیست بچه هرچی خواست بگیم چشم. بچه حالیش بود زن یه آدم معتادی که معلوم نیست واقعا ترک کرده میشد؟ اونم با این اختلاف سنی؟ بچه چی حالیشه که بخواد یا نخواد

من گاها دیدم دخترا خودشون میخوان و دلیلشم به خاطر فضای مجازی خیلی زود با مسائل مختلف آشنا میشن و سری ...

اما این دخترو خود خانوادش دادن به دوماد

خیلی دلم براش سوخت

🦦
این نره خر های پیر هم کارشون رو خوب بلدن  می‌دونن دختر های بالای ۱۸ سال توقعات شون بالاست  ...

کثافت گرفته دنیارو کجای کاری تازه میخوان تو کشورای اروپایی پدوفیلی رم جزو ال جی بی تی قانونی کنن میگن اینم یه نوع گرایشه مثل گی بودن🤦🏻‍♀️عکسای پسر بایدنو ندیدی با دختر بچه ها پخش شده؟

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

چ بگویم ......... هیچ 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
اینی که من میگم خانواده ی شریفی داره اما نمیدونم چطور راضی شدن بدنش به این

کلا ربطی به فقیر و پولدار و شریف و... نداره 

کاش یکم عقل تو یه سری از افرادی که بچه داشتن بود

قرار نیست بچه هرچی خواست بگیم چشم. بچه حالیش بود زن یه آدم معتادی که معلوم نیست واقعا ترک کرده میشد؟ ...

اینا واقعا فرق دارن . خودکشی میکنن فرار میکنن . کارای عجیب غریب ... 

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
این نره خر های پیر هم کارشون رو خوب بلدن  می‌دونن دختر های بالای ۱۸ سال توقعات شون بالاست  ...

دقیقا تو عروسی هرکی پسر مجرد داشت دنبال دختر ۱۳ _۱۴ ساله میگشتن براش

خیلی خجالت آوره

🦦

متاسفانه خیلیاشون خانواده هاشون به خاطر فقر با پول معاوضه میکنن یا بدتر به خاطر اینکه خرجی یه نفر کم بشه دخترشونو شوهر میدن...

اونوقت اینجا با اعتماد به نفس میگن بچه روزیشو میاره...

حیف که هیچ قانونی هم درباره این چیزا وجود نداره و هیچ کمپین و نهادی هم برای جلوگیری از این موضوع نیست

و تازه غیر مستقیم و مستقیم هم تشویق میکنن به این کار مخصوصا الان که دارن برا افزایش جمعیت خودشونو به در و دیوار میکوبن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اما این دخترو خود خانوادش دادن به دوماد خیلی دلم براش سوخت

واقعا تاسف دارع :( حالا انشالله که معجزه ای چیزی بشه زندگیش تغییر کنه . چی بگیم . 😔😔😔💔💔💔 آدم واقعا از تمام وجودش غمگین میشه اینارو میبینه

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
اینا واقعا فرق دارن . خودکشی میکنن فرار میکنن . کارای عجیب غریب ... 

هرکاری کنن وظیفه پدرو مادر چیه؟ همش از کمکاری همون پدرو مادره. طبیعیه بچه برای خواستش کارای عجیب غریب کنه این پدرومادرن که باید مدیریت کنن